Hány évesen ittatok először hányásig? Hányszor fordult elő azóta?
14 évesen.
Azóta egyszer fordult elő. Mindig próbálok leállni ha érzem hogy kezdek kicsit rosszul lenni.
16 évesen hánytam először, nem sokat ittam, hanem fröccsöt. azóta se iszom meg, undorító :) igazából ekkor rúgtam be nagyon először életemben. rossz társasághoz csapódtam :) aztán sokáig konszolidált voltam, míg 22 évesen szingli, albérletes életembe beköszöntöttek a nagyivó szingli bulis barátnők... :) szerencsére felnőttem, és megtanultam kulturáltan inni, és inkább élvezni a zenét, a táncot, a beszélgetéseket, a jókedvet a bulizásokkor :) nem atom részegen. de ehhez fel kell nőni. fiatalon az ember mindig feszegeti a határokat... (aztán később van min nevetni, van mit valóban szégyellni) :)
(egy 35 éves anyuka)
14 évesen nyáron, aztán idén nyáron megint ,szóval összesen kétszer
16/L
Először 14 évesen. 2 üveg pezsgő, és 2 korsó sör. Szerintem bírtam a kiképzést.
Azóta 2x fordult elő, minimális mennyiségű piától (1-2 sör/1-2 feles), mert nem kívántam, nem esett jól. Pedig adok az érzésnek az első rókás éjszaka óta rendesen.
Legelőször hányásig 14 évese, utána többször is, olyanok is voltak és vannak hogy árokba fetrengek, vagy épp a wc-be hányok esetleg ki az ablakon, vagy néha magamat, netán mást, legtöbbször mostanában a legjobb barátommal szoktunk inni van hogy ő offrotty, van hogy én, és egymást segítjük :)
Le lehet szólni, nekem bejön :) és nem megy semmi rovására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!