Kamaszok, válaszolnátok pár kérdésre a mindennapjaitokkal kapcsolatban?
Légyszi a válaszhoz kort és nemet is írjatok:)
- Hétköznap mikor szoktál lefeküdni aludni?
- Tanulmányi átlagod?
- Melyik nap mennyi órád van? Melyik nap mikor érsz haza?
- Jársz különfoglalkozásokra? Mikor vannak ezek (hány órakor)?
- Mit csinálsz suli után?
- Milyen gyakran jársz szórakozóhelyekre, kávézókba, moziba?
- Mennyi időt töltesz a szüleiddel, testvéreiddel hétköznap?
- Mennyi időt töltesz gépezéssel, netezéssel hétköznap?
- Mennyit tanulsz hétköznap? Hétvégén?
Köszi a válaszokat :)
14, lány (nyolcadikos)
- 10 körül, van amikor fél 12, de van amikor fél 9.
- 4,5 bár ez a tavalyi, idén jobbat szeretnék (idén most kb. 4,8)
- minden nap hat órám van, kivétel péntek, mert akkor 5. Hétfőn 5-re érek haza (külön angol), kedden is ötre, szerdán.fél háromra(majd megyek teniszre két óra otthonlét után), csütörtökön is,, pénteken fél kettőre.
14, lány (nyolcadikos)
- 10 körül, van amikor fél 12, de van amikor fél 9.
- 4,5 bár ez a tavalyi, idén jobbat szeretnék (idén most kb. 4,8)
- minden nap hat órám van, kivétel péntek, mert akkor 5. Hétfőn 5-re érek haza (külön angol), kedden is ötre, szerdán.fél háromra(majd megyek teniszre két óra otthonlét után), csütörtökön is,, pénteken fél kettőre.
- járok teniszre, 5-6-ig, 4-5-ig, és szombaton 11-12-ig. Külön angolra 3-5-ig.
- megyek külön foglalkozásra, internetezek , olvasok, rajzolok, találkozók a barátaimmal
- moziba kb. havi kettoszor megyek, cukrászdába a barátaimmal vagy fagyizoba kb. havi 4-szer 5-ször
- a szüleimmel kb. 1-2 órát, a testvéremmel 3-4-et
- napi 2 órát netezek
- minden nap legalább 15 percet tanulók, dolgozatok előtti napon akár több órát, sajnos mindig az utolsó pillanatig képes vagy halogatni, nem az a folyamatosan minden.órára tanuló.típus vagyok, inkább a dolgozatokra, de azokra.nagyon.
16/L
-23 óra körül
- egész jó, 4-es körül
-1x van 6 órám, 1x 9 a többin 8. és azon a napon kívül mikor 9 órám van haza érhetnék 3-ra csak még barátommal szoktam lenni, de fél 5 körül otthon vagyok:)
-nem járok
-barátommal vagyok vagy a barátnőmmel hülyülünk :D
-soha
-nem sokat... általában a szobámban vagyok és tanulok meg gépezek. vagy alszok :D
-kb 5 órát biztos
-hétköznap minden nap szinte, hétvégén csak akkor ha nagyon sok tanulni valóm van.
1: 22:15 (rossz alvó vagyok)
2: 4,5-4,7
3: hétfő: 6
kedd: 6 (3:30)
szerda: 6 Átlagosan, 1 óra előtt mindig hazaérek,
csütörtök: 5 kivéve kedden. Angol nyelvvizsga előkész-
péntek: 4 ítőm van.
4: Igen járok. Hétfő: matek tanár 14:30-16:00
Kedd :-Angol előkészítő 14:00-14:45
-Meg még aznap jön hozzám magán angol
tanárom.
Szerda: Matek tanár 14:30-16:00
Csütörtök: Angol tanár 16:00-17:00
Péntek: Senki sem jön
5: Általában filmet nézek, tanulok, vagy számítógépezek.
6: Moziba általában 1-2 havonta egyszer.
7: Mivel öcsém visszahúzódó, és nem akar senkivel se beszélni, ő vele így nem tudok. Itt ül mellettem (2 számítógép) és csak annyit szokott mondani, hogy halkítsam le a zenét, vagy ilyesmi. Szüleim meg sokat dolgoznak.
8: 4-6 órát. Ez attól függ mennyit kell tanulnom
9: Hétköznap szinte csak tanulok, hétvégén csak vasárnap, ha például: csak röpdolgozatot írunk valamiből.
16/f
- 22:00-kor legkésőbb, mert fél 8-kor kezdődik a tanítás
- átlagomat nem tudom pontosan, 4 fölött
- hétfőn 8, kedden 6, szerdán 7, csütörtökön 7, pénteken 6
hétfőn 4-re, kedden 2-re,szerdán és csüt.ön 3-ra, pénteken 2-re érek haza.
-különóráim: fiy edzéseim szerdán és pénteken vannak, de megbeszélés szerint többör is szoktam menni. Edzésről kb. 18:30-ra érek haza
-suli után a nyulaimmal foglalkozom, futtatom őket, tanulok, pihenek és zenét hallgatok
-szórakozóhelyre egyáltalán nem,kávézókba havonta 1x, moziba is 1x.
-anyukámmal kb. 4 órát du, reggel szinte nem is találkozunk, apukámmal nagyon keveset, mert rengeteget dolgozik, velük főleg hétvén vagyon sokat.Teómmal hétközben du. mindig együtt vagyunk, mert szinte mindig együtt jövük haza.
-netezés: elég kevés, hétköznap max. napi 1 óra, hétvégén több
-hétköznap napi 1-1,5 óra a nehéz az anyag, hétvégén ttól függ lesz-e dolgozat vagy valami komoly a héten.
15/L
15l,9.osztaly
Hétköznap mikor szoktál lefeküdni aludni?
11-12 korul
- Tanulmányi átlagod?
3-4,nemtudom pontosan.
- Melyik nap mennyi órád van? Melyik nap mikor érsz haza?
Minden nap 7 oram van.negyed3-kor.
- Jársz különfoglalkozásokra? Mikor vannak ezek (hány órakor)?
Nem jarok
- Mit csinálsz suli után?
Visszamegyunk koliba,ebedelunk,aztan kimegyunk a varosba 4-ig. Utana tanuloszoba.
- Milyen gyakran jársz szórakozóhelyekre, kávézókba, moziba?
Moziba 2-3 havonta egyszer,szorakozo helyekre csak nagyon ritkan, kavezoba szinte soha.
- Mennyi időt töltesz a szüleiddel, testvéreiddel hétköznap?
Mivel koleszos vagyok,semennyit. Hetvegen pedig kulon-kulon 1-1 napot.
- Mennyi időt töltesz gépezéssel, netezéssel hétköznap?
1-2 orat.
- Mennyit tanulsz hétköznap?
Van hogy semmit,van hogy 1-2 orat,ez valtozo, attol fugg,hogy masnap irunk-e dolgozatot.:)
16/L, 10.osztály
- éjfél, de legkésőbb fél2
-4,8
-2 nap 8, 1 nap 3,1 nap 6, 1 nap 5; 1 és fél 4 között
-énekkar: fél 2-3, német: fél4-fél5
-gépezek
-elég ritkán
-3-4 órát
-kimondottan gépezéssel kb 2 órát; de a telefonomról a hazaéréstől számítva 11-1-ig fent vagyok a neten
-hétköznap: attól függ, hogy mennyit kell, általában 1-2óra
hétvégén: kis túlzással 3 óra
-Este 8 körül, hogy fel tudjak kelni 3kor tanulni.
-Az idei nem a legjobb, ilyen-olyan okokból besikerült néhány rosszabb jegy, amelyek együttes erővel 3,5-8ra húzzák az összképet. Tavaly a félévkor és év végén lezárt jegyeim 4,2es átlagot adtak, ezt mindenképp meg szeretném ütni.
-Hétfőn és pénteken 7, kedden 8, szerdán 6, csütörtökön hetente váltakozóan 7 vagy 8. A hazaérkezésem időpontját befolyásolja, hogy hány járatnyit dekkolok a suliban a tömeg elmenetelének kivárása miatt, valamint hogy beülök-e egy röpke órára valakivel a szokott helyeinkre, de a legkorábban fél 4re, legkésőbb 6ra.
-Kórusra, ha minden igaz, bár idén összetűzésbe keveredtem az oktatóval. Csütörtökönként lenne fél 3tól 4ig.
-Mint említettem, gyakran tengődünk a közeli plázában (anélkül, hogy egy fillért is elköltenénk), vagy eredünk egy beszélgetésre alkalmas, csendes hely nyomába a többiekkel. A szabadidőm itthon zajló hányada javarészt netezéssel megy el, ez magába foglalja a sorozatnézést, a virtuális kapcsolattartást régi ismerősökkel, a kutakodást különböző, engem felcsigázó témákban, a fórumozást és miegymást.
-Az eljárkálásom abban merül ki, amit duplán fejtettem ki fentebb, illetve az esetenkénti (három havonta kb. egy) mozilátogatásban. Havi egy-két alkalommal vidékre utazom a volt osztályom számomra kedves tagjaihoz, és fél kezemen össze tudnám számolni, hány alkoholizálós bulin voltam jelen egész életem során (hozzáteszem, a "szórakozás" eme módjának inkább külső szemlélőjeként, mint aktív részvevőjeként).
-Hétköznap gyakorlatilag semennyit. Anyám és férje több műszakban dolgoznak, testvéreim száma pedig kereken nulla. Hétvégére marad a velük való foglalkozás.
-Annyit, amennyi a hazatérés és a lefekvés között telik el.
-Hajnalonta 3 és 6 óra között szokásom, a hétvégi szisztémát még ekkora pontossággal sem tudnám behatárolni, változó.
Nincs mit.
15/L (10. évfolyam)
1. Amikor már nem bírok tovább fentmaradni, általában 11-2-ig valamikor.
2. Átlagot nem tudom 4-5-ös tanuló vagyok, néha becsúsznak 3-asok a bizonyítványba.
3. 2szer van 7 órám egy héten, a többi napon 6. Haza legkorábban fél3 után érek.
4. Ezt most inkább nem írom le, mert bonyolult :D De járok néhányra.
5. Menzán eszek, utána a barátaimmal megyek haza.
6. Nem nagyon járok, talán havonta 1-2szer valahova.
7. Amíg ők is itthon vannak, addig "vagyok velük", külön nem nagyon töltök időt.
8. Egész nap netezek, amikor ráérek, de ha más programom van, akkor nem esik nehezemre a géptől elszakadni. :)
9. Semennyit általában. Doga előtt, vagy ha van kedvem elolvasom az anyagot, ez kb. fél-1 órát vesz igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!