Nem védekeznek ezért lesz a baba olyen korán . Ne kövesd el az ő hibájukat, védekezz akkor is a szerelem vak.
2013. okt. 31. 18:02
2/18 anonim válasza:
Az én környezetemben is ez a helyzet.
2013. okt. 31. 18:06
3/18 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma azzal ha valaki 20-23 éves?????? Felnőtt ember
2013. okt. 31. 18:27
4/18 anonim válasza:
Gondolom az hogy ezeknek jo ha 10 % - a nem a szülők nyakára szüli a gyereket. Vagy te se gondoltad komolyan hogy ebben a mai helyzetben egy 22 éves lánynak van munkahelye, albérlet, plusz megtakaritott pénze.
Ja és persze kijárta a megfelelő iskolát ahoz hogy ne családi pótlékon múljon hogy eszik e a gyerek vagy nem :/
2013. okt. 31. 18:49
5/18 anonim válasza:
Nos 24 éves vagyok,most végzem,van munkahelyem és vállalkozásom is a páromnak van szakmája,diplomája,munkahelye,saját lakásunk is van és egy 2,5 éves fiunk.Emellett a környezetemben élő 20-24 évesek akiknek van gyerekük hasonló életkörülményekkel rendelkeznek vagy jobbal.Tehát nem hinném,hogy általánosítani kéne,az más dolog,hogy tizenévesen gyereket nevelni nem kéne de 16 és 20 éves között sok különbség van.
2013. okt. 31. 18:52
6/18 anonim válasza:
ja és a párom 23 éves
2013. okt. 31. 18:54
7/18 anonim válasza:
Gondoltam, hogy mindjàrt jön valaki, aki kivèteles helyzrtben van ès azt mondja, hogy nem kell általánosíta.i, mert itt van ö.. aki 100-ból az egy eset.
2013. okt. 31. 19:19
8/18 A kérdező kommentje:
ma 18:52
nem azt mondom, h mindenki. ott va h "környezetemben". akkor nincs semmi baj, ha van saját lakása, amiben lehet élni! ezeknek a házuk saját magukra dől, és sokaknak még érettségijük sincs. azért tudom ezt, mert majdnem mindet ismerem.
2013. okt. 31. 19:19
9/18 anonim válasza:
Ciki volt lemenni a közértbe óvszerért.
2013. okt. 31. 20:03
10/18 anonim válasza:
kérdező én értelek mire gondolsz de az én környezetemre nem ez a jellemző(kedves válaszoló nem 100ból egy eset,mint írtam a környezetünkben is ez a jellemző)mellesleg nem támogatom amikor tinik gyereket szülnek vagy ha éheznek és gyereket szülnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.