Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen hogyan tudnék pénzt...

14 évesen hogyan tudnék pénzt szerezni?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye duma, és mindenki ezt szeretné, de mínél gyorsabban, mínél kevesebb munkával szeretnék mínél többet. Apukám összetörte az autóját, most, így karácsony elött. Szeretnék nekik segíteni. Amúgy sincs túl sok pénzünk, válság óta nem élünk úgy, mint korábban. Karácsonyra motorosfelszerelést kértem volna, bérmálás-ballagás-bizi miatt meg egy motort. Most, hogy ez közbejött nem igazán tudom, hogy mi tévő legyek. Úgy látom, hogy nem tudok sokmindent csinálni. 14 évesnek sehol nem találok semmit, ahol pénzt lehet szerezni. Mert ha nem is motorra, de legalább az autós kár rendezésébe szeretnék besegíteni, mert tudom, hogy most milyen nehéz. Szomszédnéniknél gyerekvigyázás-kutyasétáltatás nem jön be, sajnos... Mit tehetnék? Előre is köszönöm!

14/L

2009. nov. 13. 19:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
utolsó! miről beszélsz? :D
2009. nov. 15. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Azért az odab*sz, hogy már ennyi idősen ilyen mentalitással, munkamorállal bírsz. Ne kelljen sokat dolgozni, de legyen sok pénz. Hát fiam, te politikus leszel :D
2009. nov. 16. 11:00
 13/20 A kérdező kommentje:

*Hát lányom :)

Olyan mesteri manipulátor vagyok, hogy van esély rá :P:D

2009. nov. 16. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem se dolgozhatsz még ennyi idősen. De ne haragudj hogy kérdezek valamit: azt irtad hogy nem éltek túl jól. De akkor motorosfelszerelést + motort megkaptad volna?? azért az nem semmi... ha én így élnék, örülnék mint majom a farkának :D
2009. nov. 18. 17:28
 15/20 anonim ***** válasza:

sajnos 14 évesen nem sok lehetőséged van.:(én 16 vagyok de még ígyse mehettem nyári munkára:(

jól tanulsz?nert ösztöndíj pájázatra jelentkezhetsz ha megvan az átlagod 3,5.

próbáld meg!!

2009. nov. 18. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Háát nekem az "amúgy sincs sok pénzünk" meg az ajándék-listád valahogy ütik egymást...

DE: láttam valami érdekes ötletet egy suliban, két lány hirdetett a suli faliújságján, hogy ilyen meg olyan gyöngyékszereket készítenek...kis zsebpénz szerezhetsz te is ilyesmivel. Csinálsz pár szép ékszert, eladod a többi csajnak a suliban. Plussz ez azért inkább szórakoztató, mint fáradságos.

2009. nov. 18. 18:14
 17/20 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 11-14 23:14 nem vagy normális

utolsónak én is csináltam gyöngykarkötőket és nyakláncokat, de elárulom, hogy nagyon időigényes és sajnos ma már nem kell senkinek. hidd el én sem dolgoznék most műanyaggyárban, ha bejött volna a gyöngy. de azért nem rossz tipp, csak én belebuktam, mert kiment a divatból.

2009. nov. 21. 20:13
 18/20 A kérdező kommentje:

"Amúgy sincs túl sok pénzünk, válság óta nem élünk úgy, mint korábban"

végig kellett volna olvasni a mondatot...

a pályázat az bőven meglenne, 4,9 az átlagom, de az anyagi helyzetünk annyira nem rossz, hanem csak a korábbi helyzethez képest. Tehát most sincsen semmi nagy gáz, majdhogynem ugyan úgy élünk, de én azért mégis szeretnék besegíteni.

Most már meg van oldva az autó, nagy része meg lett csinálva kétkezüleg, a garázssoron is segítettek jópáran, akik apuval jó barátságba vannak. Gyakorlatilag csak a gyári alkatrészre, illetve a segítők italellátására kellett pénzt szánni :)

2009. nov. 22. 09:10
 19/20 anonim ***** válasza:

ilyen drága ajándékit kérsz?

apám ügyvád anyám agysebész mi gazdagok vagyunk de én max. 20 ezerért kérek ajándékot szerintem azzal segítenél nekik ha negyede ennyiért kérnél fele ennyi ajándékot

2009. nov. 22. 20:14
 20/20 A kérdező kommentje:

igen, ilyen drága ajándékot kérek. nagyon nagy álmom, apukám is ennyi idősen kezdte a motorozást, őt nagyon hátráltatták a szülei, tudja, hogy milyen érzés, ezért ahogy tud, támogat. nálunk a szülinap-névnap ált. el van intézve egykét ruhával és talán egy tábla csokival. nálunk karácsonykor van "nagy ajándékozás".

hála égnek engem nem tudtok pontozni, ezért leírom. sztem ha anyud is, apud is jól keres, akkor ez a 20e határ az hülyeség. vagy kamu a válaszod, ami valószínübb. egy unatkozó 10enéves :D de ha meg mégsem, akkor bocs, és még akkor sem értem, hogy több mint havi fél misiből miért csak 20e jut rád. tehát sztem Fake :D na, mind1 :D

köszönöm az összes választ!

2009. nov. 23. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!