Kamaszok! Nektek hogy tetszik ez a szám? Szerintetek ciki, ha ilyeneket hallgatok?
2013. okt. 23. 17:32
11/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Köszönöm hogy megmutattad. Amúgy én imádom a régi számokat. Most éppen Queen-t hallgattam. Még egyszer köszi hogy megmutattad.
13/L
12/16 anonim válasza:
Amíg nem Justin Biebert linkelsz be nicns nagy baj.
13/16 anonim válasza:
Miért lenne?
Jézusom.ne másoktól függjél már.
14/16 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik :) sot, jól lehet vele karaokezni, lehet kovetni a szoveget és nagyon jó a dallama :) 14L
15/16 anonim válasza:
Nem ciki miért is lenne az azt hallgatsz amit akarsz annak mi értelme van h olyan hallgatsz amit nem szeretsz csakmert az "menő" mások szerint a zenét azért hallgatjuk mert örömünk leljük benne nem azért h még ezzel is másnak feleljünk meg amúgy szerintem jó ez a szám és aki szóváteszi h miért ezt hallgatod azt jó szájba kell b a sz n i ennyi:DDD
16/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha neked ez tetszik és ezt hallgatod.
Nekem kicsit se tetszik, szerintem nagyon rossz de ha neked ez tetszik akkor hallgasd ezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!