Kamasz lányok ti mit tesztek a menstruáció előtti rossz kedv ellen?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy elég depressziós, beteg hangulatom lesz. Egész nap sírok, a legjobb barátomon kívül mindenkivel ufgatok, főleg a barátommal, csoda, hogy fél évet kibírt eddig mellettem mert eddig minden barátom emiatt szakított velem. Ráadásul még sápadt is leszek és van egy kis hőemelkedésem ilyenkor. Ti milyenek vagytok ilyenkor? Mit tesztek ellene? Én magne B6-ot szedek vagy mit de semmit se segít2013. okt. 20. 11:15
11/14 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok az első napokban, hogy ok nélkül kiabálok másokkal. De szerencsére észreveszem magam, és azonnal elnézést kérek.
Egyébként nekem a csoki hatalmas segítség ilyenkor. :D Esetleg még citromfű teát javaslom a depresszió ellen. Nálam többnyire beválik.
17/L
12/14 A kérdező kommentje:
Csokit nem eszek, fogyózom, de a teát kipróbálom. Köszi :)
2013. okt. 22. 15:56
13/14 anonim válasza:
Sportolj rendszeresen, az majd leveszi a felesleges energiát.
Vagy, kerüld az embereket abban a pár napban.
14/14 A kérdező kommentje:
Sporttól valamiért mégrosszabbul érzem magam és pont az a baj, hogy egyedül vagyok, nem engednek ki szórakozni, nem ivásra gondolok csak egy kis császkálásra a barátommal meg a legjobb barátommal, őt ráadásul alig látom mert nem itt lakik. Facebookon szoktam idegelni a többieket
2013. okt. 23. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!