Normális ez anyámtól? 15/L
Figyelt kérdés
Ha megkérem valamire ami neki nem teszik akkor elkezd dühöngeni.. Mindenért engem hibaztat... Alig szól hozzám , sose ülne le velem beszélgetni.. Mert mindig fontosabb más.. Mit csinaljak vele??2013. okt. 20. 08:28
1/12 anonim válasza:
Például mire kéred meg?
Jól tanulsz? Segítesz otthon főzni, mosni, takarítani, boltba járni?
2/12 Nem kell lepontozni! válasza:
Nem normális. De ha azt szeretnéd hogy kedvesebb legyen veled akkor segíts neki pá dologban: mosogatás, mosás, takarítás. Ha még azután is iyen akkor már baj van...
3/12 A kérdező kommentje:
3-4es tanuló vagyok..és igen szoktam segíteni ha megker rá...
2013. okt. 20. 08:42
4/12 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, ennyiből pláne. De ha megnézed az életét külső szemmel, nem a lányaként, és felteszed a kérdést: boldog ez a nő? Akkor milyen választ adnál? Próbáld picit úgy nézni, mint egy idegen felnőtt nőt, és nem úgy, mint az anyukádat. Szerintem problémái lehetnek, amiket nem tud megoldani feldolgozni, és a közeli hozzátartozóin vezeti le. Nem leszel közelebb a megoldáshoz, ha ezt meg tudod válaszolni, nem lesz ettől kedvesebb, de legalább tudod, mi történik vele, benne. Esetleg beszélgethettek , mint barátnők, hátha az is elég, ha valaki meghallgatja. Édesanyád is ember, és nem minden megnyilvánulása _miattad_ történik, nagyon sok minden más is van az életében rajtad kívül. Türelem, és empátia kell az emberi kapcsolatokhoz. Sok sikert!
5/12 anonim válasza:
Elég baj, hogy külön kérvényt kell neked benyújtani, hogy segíts otthon. Kíváncsi vagyok te, hogy viselkedsz, ha olyasmire kér meg, ami neked nem tetszik. Bár tudom a választ. Idejössz panaszkodni, ahelyett, hogy érdemben segítenél anyukádnak.
6/12 anonim válasza:
Nemtom, de én minden nap 17:50-kor érek haza, és utána szoktam még porszívózni, teregetni, mosogatógépet kiszedni/berámolni.
Mondjuk nálam nem divat a tanulás.... Főleg itthon. Jó nekem az a 4,6-4,7 átlag nem kell 5,0...
7/12 A kérdező kommentje:
Örülök neki hogy te ilyen vagy.. De hála istennek nem vagyunk egyformák... Az te vagy én én vagyok.. ennyi...
2013. okt. 20. 16:24
8/12 anonim válasza:
Máris látszik mi baja anyukádnak,annyit azért nem kell tanulni 8-9.be,hogy ne érjél rá segíteni,gondolom mindent elvársz de úgy gondolod kötelezettséged nincs,ha beszélgetni akarsz vele kezdeményezz de ne hisztisen hanem normálisan.
9/12 anonim válasza:
Persze, megértelek, van aki másra fordítja az idejét, és nincs annyi energiája, és van akinek több van.:) Egyébként mivel nem látom innen az otthoni viszonyt, nem nagyon tudok ítélni. Édesanyád dolgozik? Ahogy leírod az is zavar, hogy nem foglalkozik veled... Nem? Egyébként nem tartom extrém esetnek, amit írsz, tehát mondhatjuk 'normális'nak, még ha nem is kellemes.
10/12 anonim válasza:
Sajna én is ilyen vagyok. Későn érek haza +2 óra tanulás kb. és még pihenjem is ki magam amikor van hogy éjjel is tanulok. Anyum velem is dettó ilyen. Írj privit hátha tudok pár tippet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!