Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukám miért gondol leszbikus...

Anyukám miért gondol leszbikusnak?

Figyelt kérdés

Tizenöt éves lány vagyok.

A legjobb barátnőmmel minden hétvégén találkozunk, vagy Ő alszik nálunk, vagy Én náluk.

Nos, ha Ő van nálunk, vagy én náluk, az átlagos programunk az, hogy óránként alszunk. Náluk nem néznek ránk furcsán ezért.

Ugyebár, nálunk ez miért lenne másképp, itthon is ezt csináljuk. Anyám viszont mást hisz, másért jövünk be a szobába ketten, és zárjuk be az ajtón.

Néha szoktunk játszani is. Ez azt jelenti, hogy rugdossuk és harapjuk egymást. Ettől olyan foltok vannak rajtunk, mintha kiszívtuk volna egymást, pedig csak karmolások és harapások, de anyám itt üvöltözik velem mindig, hogy már bizony Ő kiszívta a nyakamat. Én megértem hogy utálja a barátnőmet, de ez akkor is zavar engem. Lassan már a legjobb barátnőmet se hozhatom ide hogy együtt lógjunk, mert anyám kiakad. Mit tegyek? Ti mit tennétek? És mit tegyek hogy ne utálja a legjobb barátnőmet? Kérlek segítsetek. Kezdem unni hogy minden nap ezt kell hallgatnom!

2013. okt. 13. 23:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egyébként ha tényleg leszbi lennél, azzal sem lenne semmi baj. Nem értem anyukádat...:/
2013. okt. 15. 21:35
 22/23 anonim ***** válasza:
24%
A leszbikusok kerüljenek a pokolba! Ameno! Kereszt! (ha nem a lezbiket védem a válaszomban, akármit írhatok, úgyis le lennék pontozva mint a többség, nemde?)
2013. okt. 15. 21:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Én biszexuális lányként írom neked a válaszom,úgyhogy úgy figyelj!Ha homofób hajlamaid vannak,a választ NE olvasd tovább!(egyébként NEM LESZ ILYEN TARTALMA!)

1.Számomra furcsa az,hogy óránként alszotok.Ez naponta rengeteg alvás!Minek ennyit aludni?Nem unalmas?

2.Szerintem nem egészséges,hogy 15 évesen rugdaljátok meg harapdáljátok egymást,szerintem ez a kiscsoportban szokás maximum,és igen,ez eléggé óvodai szint.Tehát ha nagyon "szakszerű" akarok lenni,akkor itt szó lehet regresszív fejlődésről(azaz visszafejlődésről),mert valószínűleg agyilag már ott tartotok,hogy tudjátok mi az,hogy leszbikus valaki.Eddig pedig valamilyen úton-módon eljutottatok.Ezek után pedig van egy olyan visszafejlődés,hogy rugdaljátok egymást?Szóval eléggé durván visszafejlődtetek valamilyen szintre.Ezt egy pszichológus jobban eltudná magyarázni,mondani.A diagnózisában tuti,hogy utalna erre,vagy szó lenne erről,vagy valamiféle lelki traumáról.Lehet,hogy nem visszafejlődésről,hanem lemaradásról van szó.Akkor viszont nem kéne tudnotok,hogy mi az,hogy leszbikus.

Én nem kiakadnék meg üvöltenék,hanem figyelnék a gyerekemre és beszélgetnék vele,hogy miért szükséges óránként aludni,meg minden hétvégén egymáshoz járkálni,meg harapdálni meg rugdalni egymást.Na,meg idiótaságokat mondogatni egymásnak..

17/L

2013. okt. 22. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!