Ez a serdüléssel jár, vagy tényleg sok szép lány van?
Most lettem kilencedikes és most kezdtem el buszozni. (Helyben volt az általános iskola.) Úgy vettem észre, hogy 10-ből 6-7 lányra mondhatnám azt, hogy jól néz ki (korosztályomban. 14-17kb.) Ez azért van, mert serdülök és a hormonok dolgoznak vagy azért, mert ténlyeg ígyvan, vagy talán az én ízlésem miatt? 15/F
Köszönöm!
Pont arra gondoltam en is, hogy milyen szerencses lesz az a lany aki megtalal majd teged!!!
En is telt voltam, nagyon vekony derekkal....de megis mindenki csak a kerek vonalakat latta nem a lapos hasamat...nehez volt elhinni, hogy nem vagyok dagadt csak noies.
Az igazi ferfi a noies noket szereti nem a csontikat....es nem tudom, nem neztem a tini lanyokat az utobbi idoben...majd ha a fiam is elkezdi oket bambulni...
Szia!
Én is most vagyok kilencedikes,és az èn környezetemben nagy kár,hogy nem így gondolkodnak a fiúk.. maradj olyan amilyen vagy!^^
15/L
Haverom ezt én is így látom. A magyar nők/lányok a legszebbek!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!