Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek rossz jegy 9....

Szerintetek rossz jegy 9. osztályba egy erős szakkozepbe a 3as?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 19:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Anyám, mennyi stréber kutya egy helyen... Tisztelet a kivételnek.
2013. okt. 12. 19:55
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Bocs hogy belőlem lesz valaki. :-) Nem érdekelnek a lepontozások, nekem van jövőképem, és ebbe nem fér bele egy hármas. Majd rájöttök ti is, de igazatok van, utcaseprőkre és kukásokra is szükség van.
2013. okt. 12. 20:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Bocsi már hogy bele szólok..de egy szakközépbe miért nem jó a harmas??? Igen alapból négyes tanulo vagyok de hogy most feljottem szakkoképbe így nagyon nehéz most a suli..főleg h minden és mindenki új ..
2013. okt. 12. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Miből kaptad?
2013. okt. 12. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok.

Először is, nézd, szerintem nincs semmi baj vele. Attól függ, hogy mire vagy képes, ha ennél többre is, akkor mégpróbálhatod elérni a 4-est több tanulással, nagyobb szorgalommal. Ha úgy érzed, hogy neked ez megfelel, és a jövőrő nézve sincs baj, akkor rendben van. De az, amit itt a válaszolók fele írt, hogy csak pénztáros lehetsz, meg targoncás, az egy igen nagy f**zság. Tudjátok, az iskolában szerzett érdemjegyek nem tükrözik az ember valós intelligenciáját. Lehet hogy van, aki 0-24-ben tanul, de még sem ér el akkora sikert, mint egy olyan ember, aki jár szórakozni, pihenni, stb.

Másodszor: Már megfigyeltem, hogy ezt a kategóriát többnyire mind ilyen maximalista, önelégült, ugyanakkor álszent emberek látogatják, természetesen tisztelet a kivételnek. Azt hiszik, hogy ha nem vagy mindenből ötös, akkor belőled már csak utcaseprő lesz, ő meg majd elmegy melletted a nagy szép autójával, és arra fog gondolni hogy milyen szar életed lehet, ő meg bezzeg majd egy multimilliomos lesz, akinek alig kell dolgoznia valamiat. El kell hogy keserítselek titeket, de erre gyakorlatilag 1% esély ha van. Szerintük ha te 15 évesen megiszol egy pohár sört, akkor belőled már alkoholista lesz, aki az utcán fog élni. Persze nem azt mondom, hogy ne tanulj, erről szó sincs, de szerintem ne ilyen emberek véleményére alapozz. De ez már saját vélemény, természetesen nem akarok beleszólni abba, hogy kire halgass és kire ne, szóval röviden összegezve az egészet: Szerintem semmi baj nincs a hármassal, esetleg ha úgy gondolod hogy többet tudsz, akkor egy négyest próbálj meg kihozni magadból, de közben ügyelj arra, hogy tudj szórakozni és kikapcsolódni is.

Tudom, ba*zottul le leszek pontozva, mert, szerintetek aki nem úgy gondolkozik ahogy ti, az már egy buta, unintelligens, csapnivaló ember, holott ez egy teljesen szubjektív oldal. Ezzel megint csak azt mutatják be, hogy hiába tanulnak ezerrel, értelmesebbek nem lesznek. Persze van a másik kategóriára, aki tényleg csak saját maga miatt tanul, és esetleg olyan pályát választ, amihez sok tudás kell, pl. orvosi. Na most, velük semmi bajom nincsen, teljesen megértem, és tisztelem őket, de azok, akik ide járnak osztani az észt, hogy csak belőlük lesz valami, te meg így hülye vagy, úgy hülye vagy, na azoktól falra tudok mászni.

Na mindegy, ahány ember annyi szokás, bocs a hosszú kommentért, és az esetleges hibákért, telóról voltam.

2013. okt. 12. 23:13
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam az egyik "maximalista, önelégült, álszent" válaszoló, és csak most ugrik be: kérdező, félévben vagy év végén lett az a hármas, vagyis bizonyítványban? Vagy csak úgy év közben becsúszott? Van különbség. Sőt, továbbmegyek: mennyire gyakoriak a hármasok, vagy ennél rosszabb osztályzatok? Azért nem mindegy, hogy egyszer véletlenül besikerül, vagy elég rendesen visszaköszönnek az ellenőrzőből a sz×r jegyek.
2013. okt. 12. 23:19
 17/20 A kérdező kommentje:
8.év végén 4es voltam. De most hogy feljottem 9.be most gyakoribb a harmas jegy..de van otosom is és negyesem is egy...de viszont 2-3 kettesem is van..
2013. okt. 13. 07:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, mennyi gyökér van itt! :D

Én is 4-5 vagyok mindenből, mégis most kaptam fizikából egy hármast. Jogra szeretnék menni, de igazatok van, a fizika olyan fontos tantárgy a jogi egyetemen, és a pontszámítások szerint is nagyon beleszámít a felvételimbe, hogy muszáj lesz lemondanom a jogi pályáról, és elmegyek utcaseprőnek, vagy a McDonalds-ba pénztárosnak. :(

2013. okt. 13. 08:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: itt senki nem erről beszélt, én speciel teljesen az hittem, hogy bizonyítványban lett a hármas, vagyis végeredményben eleve nem volt valami jó az adott tantárgyból. (Amiről persze senki nem tehet, de minimum egy négyest azért akárki megszerez akármiből, ha tényleg nagyon-nagyon akarja)
2013. okt. 13. 14:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezen ne aggódjál szerintem. Ahogy átkerülnek az emberek középsuliba akkor mindenki ront. Sokan több mint egy jegyet. És szerintem ne bánkódj a 3-ért.

Mondjuk én sosem voltam jó tanuló 3,5-el kerültem be középsuliba itt meg 4,0-es voltam. :D

És sokan odaáig vannak, hogy gimibe elmegy a 3as szakközépbe nem. TOjd le őket. Ez a suli erősségétől is függ. Vannak olyan szakközepek amik jócskán erősebb némelyik giminél. Hozzánk SZAKKÖZÉPBE átjött egy srác aki GIMIS volt előtte és 4,5 volt az átlaga csak, hogy ő mindenképp szakmát akart és nem egyetemre menni és itt meg szenvedett a 2-esért.

2013. okt. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!