Ha nem tanultál semmit, csak kaptál egy 3-ast akkor az nem jó.
Ha becsületesen felkészültél és úgy lett 3-as az jó.
2013. okt. 11. 19:16
2/20 A kérdező kommentje:
Mindig szoktam tanulni..
2013. okt. 11. 19:17
3/20 anonim válasza:
Hát ha nincsenek továbbtanulási terveid akkor elmegy.
2013. okt. 11. 19:21
4/20 anonim válasza:
Én is szoktam,mégis van mikor nem vagyok megelégedve magammal mert tudom hogy több is telik tőlem.
Szerintem te is így vagy vele,figyelj,tanulj még többet,még szorgalmasabb légy és hidd el egy 5-ös után nem tennéd fel ezt a kérdést.
2013. okt. 11. 19:33
5/20 anonim válasza:
Számomra a hármas nem egy jegy. Pedig nem vagyok kitűnő tanuló. 4-es 5-ös vagyok mindenből.
2013. okt. 11. 20:27
6/20 anonim válasza:
Ha pénztáros akarsz lenni vagy targoncás egy raktárban, akkor teljesen jó. Ha ennél azért jobban felépített terveid vannak a jövőre nézve, akkor NAGYON NEM!
2013. okt. 11. 20:33
7/20 anonim válasza:
Én gimibe járok. Nekem is van hármasom, de nem csinálok belőle nagy ügyet. Ez csak egy jegy, nyilván nem ez dönti el, hogy mire vagy képes. Ha nem készültél, van ilyen és pont te felelsz vagy ilyesmi szerintem nem tragédia. Tanulj belőle, legközelebb készülj, próbáld kijavítani prezentációval vagy valami. A lényeg, hogy a tanár is és persze így is legyen, hogy nem törődsz bele, próbálsz javítani.
2013. okt. 11. 20:44
8/20 anonim válasza:
Szerintem épp ellenkezőleg. Ha nem készültél, nem olyan rossz, mert azt mutatja, hogy van eszed, és többre is lehetnél képes.
2013. okt. 12. 10:22
9/20 anonim válasza:
Istenem, mennyi idióta van itt. :D
Én kitűnő tanuló vagyok (ill. évvégén szoktam csak kitűnő lenni), mégis kapok néha hármasokat, sőt kettest, egyest is. Honnan lenne már rossz jegy, basszus?
Egyetlen jegytől meg miért függene a továbbtanulása? Uram isten, tényleg irgalmatlanul birkák vagytok.
Különben ha a féléviében, évvégiében van 3-asa, akkor is felveszik valahova. Maximum nem orvosira karra, na bumm.
2013. okt. 12. 17:36
10/20 anonim válasza:
De szakközépben 3-as? Mert ha egy jó gimiben lenne akkor azt mondom néha előfordul, bár nekem sosem volt pedig az egyik legerősebbe jártam. Én is azt mondom 3assal ne akarjon továbbtanulni legalábbis ne felsőoktatásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!