Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetek ha maganyosnak...

Mit tehetek ha maganyosnak erzem magam?

Figyelt kérdés
megbuntettek a szuleim, zaklatott vagyok, nem tudok tanulni, rajzolok eneklek tvzek es facebookozok h ne legyek maganyos, de nem segit sokat. mit tudok tenni? megorulok meg szulinapozni sem mehetek
2013. okt. 7. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
tedd hasznossá az időt. TANULJJJ saját hasznodra válik
2013. okt. 7. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Miért büntettek meg?
2013. okt. 7. 20:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Hosszu sztori az a lenyeg, hogy feleslegesen buntettek meg. Ha nincs tele az erzelmi tankom nem tudok tanulni, mert zaklatott vagyok. Elveszik a telefonomat, a regit hasznalom, mert arrol nem tudnak. Eskuszom elmegyek koliba mar rohadtul zavarjak az erzelmi kiteljesedesemet, pont amikor erre a szintre jutnek tudnak meg rolam par dolgot. Koliban legalabb nem latom oket minden nap...Szoval az a lenyeg, hogy tanulni ilyen allapotban nem tudok, olvasgatok, rajzolgatok, tvzek, hogy ne pusztuljak bele a maganyba. A csaladom meg nem szamit tarsasagnak 5 eve gyulolom oket, nem is nagyon beszelunk. Barat- es tarsasagcentrikus ember vagyok. Kikeszitenek lassan, nyomoznak utanam, 3-ra haza kell ernem (40 perc a buszozas) szoval mindentol megvonnak
2013. okt. 8. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
a szüleid tuti hogy nem a hasukra csaptak, és sitty-sutty megbüntettek.. ennek biztos komoly előzménye van. most te leírod hogy milyen rosszak..( telefonelvétel..) esetleg az egészet írd le!
2013. okt. 8. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rosszat tettem, de az elet igyis ugyis megbuntet erte, ezert tartom ertelmetlennek a buntetesuket.
2013. okt. 9. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
de még a szüleid nevelnek, nem az élet! majd egyszer az is..
2013. okt. 10. 17:34
 7/8 A kérdező kommentje:
De felesleges duplán megbüntetni... Egy hónapja ez van de soha nem fognak ők a hozzáállásomon változtatni. Eddig annyit értek el, hogy kezdek megőrülni
2013. okt. 13. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:

...Tudom, hogy rosszat tettem...

...5 eve gyulolom oket, nem is nagyon beszelunk...

Azért ez jelent valamit, nem? Te teszel rosszat, aztán meg rájuk fújsz. Nem kéne ezen elgondolkodni?

2013. okt. 18. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!