Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Atyám, most mi lesz?

Atyám, most mi lesz?

Figyelt kérdés
Anyámnak elmondtam, hogy meleg vagyok, azt monda, elfogad, de úgy nézett rám, mintha meg akarna ölni... Félek, de nagyon! Segítseteeeek!
2013. okt. 6. 21:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Leírtad a lényeget, elfogad.:)

Mást úgysem tud tenni, kimondta hogy elfogad, az arcjátékkal pedig már ne foglalkozz.:)

2013. okt. 6. 21:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondta,hogy elfogd akkor úgy is van , de idő kell neki mire feldolgozza hiszen mégsem egy minden napos dolog ez. Hagyd egy kicsit utána majd megbékél.
2013. okt. 6. 21:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is meglepődnék ha a gyerekem ezzel állna elő, de akkor is a gyerekem maradna mert nagyon szeretem és mindegy,hogy kivel lesz boldog csak boldog legyen.
2013. okt. 6. 21:13
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

gondold el, most omlott össze benne minden. nem csoda, hogy nem mosolygott.

(ha nem kamu a kérdés)

2013. okt. 6. 21:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukák ilyenkor legfőképpen attól félnek, hogy

-kiközösítik a gyereküket

-soha nem lesz a gyereküknek teljes családja

-nem lesz unokájuk.

Elfogad, DE aggódik érted, jogosan. Még mindig egy olyan világban élünk ahol szeretnek másokba belekötni, főleg olyanokba akik nagyon kilógnak a sorból. Nyilván félt téged! Adj neki időt míg feldolgozza magában.

2013. okt. 6. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Semmi nem lesz! Meglepődött, majd feldolgozza! Nem lesz semmi probléma belőle, minden csoda 3 napig tart. Fiús anyaként mondom, engem is meglepne, de aztán gyorsan helyére tenném a dolgokat, és menne tovább az élet! :) Ne félj anyukádtól, holnap öleld meg, és beszélgessetek egyet, ha jólesik! :)
2013. okt. 6. 22:00
 7/19 A kérdező kommentje:
Már bejött hozzám, és bocsánatot kért érte :)
2013. okt. 6. 22:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem az a baja hogy meleg vagy, bár nyilván természetes hogy megdöbbent első pillanatban...

Inkább belegondol, hogy milyen nehéz lehet az életed ebben a marhára "elfogadó" társadalomban. De persze ő akkor is az anyukád, akár a fiúkat, akár a lányokat szereted :)

2013. okt. 7. 10:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos anyukád van, nem lesz semmi probléma a kapcsolatotokban! :)Amelyik szülő képes bocsánatot kérni (nagyon dolog!), van annyira intelligens, hogy ilyesmit meg tudsz vele beszélni :)
2013. okt. 7. 10:12
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2013. okt. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!