Elengednétek egy 4 hónap múlva 15 éves lányt bulizni?
Figyelt kérdés
Nagyon megbízható, semmi rossz, durva dolgot nem csinált még és 4es tanuló mellesleg mindent meg tud beszélni a szüleivel. Egy szórakozóhelyre amiről nincsenek rossz hírek.2013. okt. 6. 19:05
21/24 anonim válasza:
dehogynem vagy gyerek, nagyon is az vagy 14-15 évesen,nem való neked még a buli,szüleid helyében nem engednélek el,alkohol meg pláne nem kell ekkora gyereknek
22/24 anonim válasza:
Nem. Maradj csak otthon.
Ilyen bulikkal kezdődött nekem is... De egy buli után nem tudsz megállni, én sem tudtam.. Mára már olyan züllött lettem 17 évesen, hogy csak lesnek egyesek. Hidd el ráérsz még... :/ Én is ráérhettem volna.
23/24 anonim válasza:
el hát én 13 és fél vagyok de már 3 sulibuliban voltam igaz az tényleg az iskola szervezte és a suliban is volt de ahogy leirtad a tied kb ugyanaz mint a mienk én az elsőn voltam hetedikes haverjaimmal sok akkori 8.-os haverunk volt abbol az osztálybol na szoval ő tőlük kaptunk egy kicsi piát de minimálisat tényleg és érdekes módon semmi bajunk nem lett egyedül mentünk és egyedül is jöttünk ugyhogy szerintem bajod nem lenne csak tényleg annyi hogy hívd fel a szüleidet 1-2-szer hogy minden oké enha 30 km-re lessz nekünk csak 8-ra volt :DDDDDD
24/24 A kérdező kommentje:
derosszvagy:DDDDDDD nem nem ilyen szaros sulibuli hanem rendes 21.00-1.30 ig tartana..és már ugyis mindegy:DDDD ilyen dedó sulibuiba miis 1000x voltunk de az szar mert tanárok is vannak:'DD
2013. dec. 7. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!