Mivel lehet a legjobban javítani a mozgást?
Igazából szinte az összes sport jó a mozgáskoordináció javítására. Mondjuk kivéve amiben ülni kell (kajak, evezés), vagy az úszás, ahol a víz tart téged.
Szerintem ezeken kívül akármit választasz, jól jársz. Az érdeklődési körödtől és a pénztárcádtól függ, mit kezdj el. Mert mondjuk táncolni lehet havi pár ezer forintért is, különösebb egyéb beruházás nélkül, de pl a lovaglás elég költséges, plusz speckó öltözékek/kiegészítők kellenek hozzá.
Jó persze a tánc ha mondjuk elkezdesz versenyezni eléggé megdrágul (ruha, különóra, cipő(k), versenyre járás)
De ha hobbi szinten akarod csinálni akkor én is a társastáncokat ajánlom. Persze elfogult vagyok, régen versenyeztem is :D
A tánc a mozgáskoordináció mellett tartást is ad, mert megszokod, hogy mindig egyenesnek kell lennie a hátadnak. Olyannyira, hogy a hétköznapokban is szép tartással fogsz majd közlekedni, nem olyan gönyén, mint a legtöbb ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!