Ezt miért írjátok az oldalra?
Én is jóhírű iskolába járok, elég nagy városban, és a legjobb tanulók (nálunk 4-es átlag alatt már nagyon ciki) mégis hétvégén a hányásukban fetrengenek. Amit én mélységesen elítélek, de hétfőn már újból írják az ötös dogákat.
18L
Pontos magyarázatot nem tudok mondani,de nálunk is ez van.
Kb. 30.000fős városban lakunk,az általános iskola is viszonylag jó hírű volt,a középiskola ahová járunk az is nagyon jó hírű a városban.Ennek ellenére általánosba is már az osztály fele cigizett,bulizott és már többször volt részeg.Most ugyanez van,suliban erről beszélgetünk,ki mennyire rúgott be a hétvégén...
Én nem ilyen vagyok.
14/L
No akkor én most kicsit személyeskedem környékbéli lakosként. Ebben a városban van pár jó iskola, és van pár olyan, aminek a színvonala hasonló, mint bármelyik falusi iskoláé. Csak hogy személyes példámmal éljek, nyáron a 40 fokos melegben barátokkal száradtunk éppen a Sugó parton, amikor megjelent egy kis srácokból álló társaság. Köpködtek, csúnyán beszéltek mellettünk, és bár nem vagyok egy kötekedős emberke, rá kérdeztem, hogy ugyan ezt miért élvezik (közben rá is gyújtottak). Azt mondták az otthoni és iskolai stressz ezt váltja ki belőlük, így nem hogy átveszik a "nagyok" szokásait, mert az menő, még a tökéletes szöveget is megpróbálják lekoppintani, arról nem beszélve, hogy igen murisan hangzott a szájukból. Megkérdeztem még is hogy adtak nekik cigit, és hogy hány évesek. Nem akartam támadó lenni, de érdekeltek a dolgok, ők pedig rendesen válaszoltak is. A legfiatalabb 9 éves volt, a legidősebb 13 közöttük. Közben persze egyikőjük testi szolgáltatásait is felajánlotta, nem számít, hogy a derekamig ért. Baja egy kisváros, és itt is laknak fura fazonok, itt is van olyan iskola ahova nem szívesen járatnám a gyerekemet, ha lesz egyszer, ergó... Lehet te a környezetedben nem látod ezt, de nálunk is előfordul, ahogy sok másik helyen is.
Hogy egy másik példát is adjak, múltkor egy volt általános iskolás társammal is találkoztam... mi a barátaimmal kulturáltan sétáltunk este 11 felé egy kisebb kocsmába, míg a nálam 6 évvel fiatalabb leányzót éppen egy srác támogatta az utcán egy srác, és minden második lépésnél összehányta magát... Menj ki egy nyári estén a Sétáló utcába, és találkozhatsz személyesen is az ilyen esetekkel, avagy menj le a partra. 19/L
Basszus általánosban nálunk a suli 80%a cigány volt, a maradéknak a fele teljes családban élt, és nem csatlakoztam hozzájuk...
Most Budapesten egy jó hírű gimnáziumba járok (egyik legrosszabb tanuló vagyok a suliban) szüleim elváltak, szar az anyagi helyzetünk... Na én ezt akkor sem úgy reagálom le hogy menőség címszó alatt cigizek, drogozok, piálok, bandázok, mármint van egy rock bandám xd vagyis gitározok egyben xd de az nem olyan... ha minden igaz egyik hétvégén próba előtt füvezünk, utána pedig addig jamelünk amíg ki nem dőlünk, remélem jó lesz :P én így reagálom le a sok stresszt... Van aki máshogy... én ettől még jó embernek érzem magam, viszont akik csöveseket vernek részegen azok elég szánalmasak... ennyi volt.. csá
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!