Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt miért írjátok az oldalra?

Ezt miért írjátok az oldalra?

Figyelt kérdés
Azt írják az oldalon, hogy hú de sok 12 éves kocsmázik,cigizik,drogozik, pedig én egyet sem látok. És nem is Rózsadombon, és nem a "gazdaggyerek-képző" iskolában vagyok, hanem egy teljesen átlagos helyen.
2009. nov. 7. 14:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
melyik suli ez? ilyet még nm láttam :D
2009. nov. 7. 14:30
 2/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez.

2009. nov. 7. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

mert te egy nagyvárosban laksz, sportiskolában...soroljam még???

ha meg tapasztalnál egy falusi vagy kisvárosi iskolát...na ott vannak ilyenek...és is ilyen suliba járok, és sztem örülj neki, hogy a te sulidban nincsenek ilyenek...

2009. nov. 7. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
21 éves vagyok, és ha elmegyek bulizni, öregnek érzem magam. Sajnos sok ilyen fiatal van, de ez a szülő hibája.
2009. nov. 7. 14:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Csak névben sportiskola, köze sincs hozzá (még a tavalyi tanévben változtatták meg a nevet). De azt nem értem, mi az összefüggés aközött, hogy a nagyvárosi iskolában nincsen ilyen, a kisebben pedig igen.
2009. nov. 7. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
39%
Talán azért, mert a nagyvárosban főleg jólnevelt gyerekek vannak. Ez elég rossz megfogalmazás így, de jobb nem jutott most eszembe.
2009. nov. 7. 16:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs de ez baromság, a nagyvárosban sem a jólnevelt gyerek a jellemző...

16/F

2009. nov. 7. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
a 2. vagyok...és úgy értettem, hogy biztosan valamilyen jó nevű iskola, nem olyan pl. ahová én járok ahol az iskola egyik fele cigány, a másik fele pedig úgymond nem teljes családban élnek pl. elváltak a szüleik és nincs sok pénzük, ezért drogoznak, cigiznek...stb., hogy ne legyenek "egyedül"....
2009. nov. 7. 19:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Nálunk még nem szaporodtak el a cigányok szerencsére, és a gyerekek is aránylag legtöbben teljes családban van.
2009. nov. 7. 19:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

az előző vagyok még mindig:)

az tök jó lehet:) én utálok így suliba járni:(

2009. nov. 7. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!