Ezt miért írjátok az oldalra?
Figyelt kérdés
Azt írják az oldalon, hogy hú de sok 12 éves kocsmázik,cigizik,drogozik, pedig én egyet sem látok. És nem is Rózsadombon, és nem a "gazdaggyerek-képző" iskolában vagyok, hanem egy teljesen átlagos helyen.2009. nov. 7. 14:24
1/17 anonim válasza:
melyik suli ez? ilyet még nm láttam :D
3/17 anonim válasza:
mert te egy nagyvárosban laksz, sportiskolában...soroljam még???
ha meg tapasztalnál egy falusi vagy kisvárosi iskolát...na ott vannak ilyenek...és is ilyen suliba járok, és sztem örülj neki, hogy a te sulidban nincsenek ilyenek...
4/17 anonim válasza:
21 éves vagyok, és ha elmegyek bulizni, öregnek érzem magam. Sajnos sok ilyen fiatal van, de ez a szülő hibája.
5/17 A kérdező kommentje:
Csak névben sportiskola, köze sincs hozzá (még a tavalyi tanévben változtatták meg a nevet). De azt nem értem, mi az összefüggés aközött, hogy a nagyvárosi iskolában nincsen ilyen, a kisebben pedig igen.
2009. nov. 7. 14:59
6/17 anonim válasza:
Talán azért, mert a nagyvárosban főleg jólnevelt gyerekek vannak. Ez elég rossz megfogalmazás így, de jobb nem jutott most eszembe.
7/17 anonim válasza:
Már bocs de ez baromság, a nagyvárosban sem a jólnevelt gyerek a jellemző...
16/F
8/17 anonim válasza:
a 2. vagyok...és úgy értettem, hogy biztosan valamilyen jó nevű iskola, nem olyan pl. ahová én járok ahol az iskola egyik fele cigány, a másik fele pedig úgymond nem teljes családban élnek pl. elváltak a szüleik és nincs sok pénzük, ezért drogoznak, cigiznek...stb., hogy ne legyenek "egyedül"....
9/17 A kérdező kommentje:
Nálunk még nem szaporodtak el a cigányok szerencsére, és a gyerekek is aránylag legtöbben teljes családban van.
2009. nov. 7. 19:48
10/17 anonim válasza:
az előző vagyok még mindig:)
az tök jó lehet:) én utálok így suliba járni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!