Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiúk? (több lent)

Nevess kérdése:

Fiúk? (több lent)

Figyelt kérdés
A lányom most lesz 14, és teljesen normálisan öltözik (nem teszi ki a mellét meg ilyenek) és anyi fiú kering körülötte, a legtöbbet lekoptatja. De most van egy fiú akivel össze szeretne jönni és ez a fiú nem számít menőnek és egy menő srác mindig elzavarja a lányomtól és bármit mondunk neki nem engedi hogy összejöjjön azzal a fiúval. Miket mondjak a lányomnak hogy jobban érezze magát, és hogy miket mondjon a nagymenő gyereknek mert az hogy menj innen azt nem érti meg!!?
2013. szept. 28. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Gyanúss a neved.:)

Mindenesetre szerintem nem a Ti dolgotok ez, hagyjátok, hogy ők oldják meg.

2013. szept. 28. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
55%

Nekem van egy osztálytársam akinek a szülei nem engedik a suliba csak garbós pólóban és minimum térdig érő szoknyában. De ő egy parkban(!) mindig átöltözik kivágott pólóba, miniszoknyába, vagy sorba szakadt harisnyával, és úgy jön be suliba. Tehát lehet, hogy a lányod is ilyen csak te nem tudsz róla.

De hallotam már olyat is, h egy kiközösített csaj, otthon azt mondta, hogy ő a legmenőbb a suliban és minden pasi rá van tapadva ő meg elküld mindenkit, de mondjuk egy idő után a családja rájött, őt meg elvitték pszihodokihoz.

Amugy nem toom, hogy van vele a lányod de ha azt a pasit akivel össze akar jönni ,csak ugy simán el lehet külden akkor igen szerencsétlen pasi lehet (ismerek ilyet).

Meg mi az h a menő gyerek nem engedi őket összejönni?! Akkor a menőt elkell küldeni a p*csába ( jobb lenne ha a szerencsétlen pasi tenné ezt) ők meg jöjjenek össze.

De amugy a pasik próbálták elhivni a lányodat randira, vagy tettek valamit azért,h a lányod az övék legyen vagy cs rajta lógnak?

Utóirat: Szerintem a lányod kamuzik, de kitudja :)

2013. szept. 28. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok filmet néz a leányzó? Már bocs a kérdésért, de szerintem is kamu ez az egész...Egy kis s*gg bele szólogat a lányod életébe, holott még Te sem tudsz...Nah, ez úgy baromság ah, van.
2013. szept. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!