Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kérsz karácsonyra?

Mit kérsz karácsonyra?

Figyelt kérdés

2013. szept. 28. 12:11
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
93%

Csatlakozok egy előttem szólóhoz, én már szóltam a családnak, hogy a '20#-as válaszadót' kérem karácsonyra.

Egyébként valószínüleg egy Kenneth Cole (bár a márka képlékeny még, gondolom érthető okokból nincs beleszólásom) karórát fogok kapni és remélem hogy a jelenlegi autóm egy részét kifizetik vagy a motorom szezonra felkészítését, és ami már biztos hogy mivel tönkrement a tv-m megkapom a 3 éves nappalis tvnket és újat vesznek oda, bár valószínüleg egy részét majd én állom a tv-nek, mert a hugommal szemben nem lenne fer, ha egy félmilliós tv-t kapnék csak úgy...

19/F

2013. szept. 30. 18:25
 32/50 anonim válasza:
75%
Én egy telefont vagy XBOX ONE
2013. okt. 1. 22:20
 33/50 anonim ***** válasza:
61%

[link]

[link]

Kettő közül valamelyik. Az már már kérdés, hogy meg is kapom-e xD

2013. okt. 1. 22:52
 34/50 anonim ***** válasza:
78%

A 20-as válaszoló tényleg nagyon kedves lány,biztosan sokan örülnének neki karira. :)

Kedves 20-as válaszoló! Szeretném a figyelmedbe ajánlani ezt:

[link]

Mondhatni, fájt a válaszodat olvasni. :)

el váltak - elváltak

meg veszi - megveszi

meg érdemlek - megérdemlek

meg beszéltük - megbeszéltük

el megyünk - elmegyünk

ki kunyerálni - kikunyerálni

meg említetted - megemlítetted

el döntik - eldöntik

bele fér - belefér

meg kapod - megkapod

el mondod - elmondod

34/N

2013. okt. 3. 11:19
 35/50 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 34-es, te is nagyon kedves vagy. Ezt pedig én ajánlom figyelmedbe:

[link]

28/N

2013. okt. 3. 13:14
 36/50 anonim ***** válasza:
65%

Annyira bírom hogy mindenki azzal van elfoglalva, mit kérjen karácsonyra. Rohadtul nem erről szól.

Én imádom a karácsonyt, valahogy azon a pár napon békesség van, és még a nagyanyámmal is megférünk egy szobában. Legszebb ünnep a világon! Ne azzal törődjetek, hogy ti milyen drága/márkás ajándékokat akartok. Lepjétek meg inkább a szeretteiteket valami sajátkészítésű kedvességgel, és örüljetek annak hogy kaptok valamit.

2013. okt. 3. 15:24
 37/50 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 35-ös!

Először is miért zavar amit írtam?Hozzászólásom pusztán építő jellegű volt. Neked semmi közöd nincs hozzá. Gondoltam, ha felhívom a Kérdező figyelmét a helyesírási hibákra, talán legközelebb nem vét ennyit belőlük.

Egyébként meg elég alacsony intelligenciával rendelkezhetsz, a linket elnézve.

A 28 évedhez képest elég gyerekes a viselkedésed...

34-es voltam.

2013. okt. 3. 16:00
 38/50 anonim ***** válasza:
51%
Jó lehet, hogy hibásan írta le a mondanivalóját a 20-as válaszoló, de szerintem mindenki megértette, hogy mit akart mondani. Úgy csinálsz 34-es válaszoló, mintha Te 34 évvel ezelőtt úgy születtél volna meg, hogy mindent hibátlanul le tudtál volna írni. A 20-as válaszoló elmondta, amit én írtam volna!
2013. okt. 4. 16:46
 39/50 anonim ***** válasza:
75%

Természetesen nem úgy születtem, de 18 évesen már tudtam helyesen írni...

És még egyszer: pusztán a segítő szándék vezérelt. Akárhonnan is nézzük, úgy született, vagy nem, 18 évesen már ciki a helytelen nyelvtan...

2013. okt. 4. 20:27
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Könyv, ruha.:D Meg ilyen szépségápolási cuccok.

12/L

2013. okt. 4. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!