Utalványokat szoktam (Müller, Alexandra, H&M) és az mégse pénz, de mégis én választom ki magamnak, amit szeretnék. Mivel Decemberben van a névnapom és a szülinapom is, ezért akkor szoktam nagyobb dolgokat kérni. Tavaly például laptopot kaptam, tettem bele én is pénzt, valamint a rokonokat is megkértem, hogy ajándék helyett adjanak bele. Rengeteg estét áldoztam rá, hogy kiválasszam a tökéleteset, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Idén ezért nincs szükségem semmi nagyobb dologra, de eddig ezekre gondoltam:
- Utalványok
- Az alexandra.hu-s online boltból a kosaram tartalmát megrendelném végre
- Talán nyomatok egy Sherlockos vagy Doctor Who-s pulcsit is
- Egy új videókártya se ártana az asztali gépbe, laptopon nem esik kezemre semmi
16/L
A 11-es vagyok!
Persze nem úgy gondoltam hogy minden 5. percben elmondom hogy azt szeretném hanem ha két hét múlva eszembe jut akkor esetleg megemlítem.De a régi gép már nagyon rossz és ezt már a szüleim is észrevették (szinte alig lehet használni,magától kikapcsol........)
A születésnapomra "csak" egy két ruhát kaptam és a nagyszüleimtől pénzt kérnék +még nekem is van egy kicsi.
Ha az én pénzemet is beledobom akkor talán.
De olyan jól ismernek tudják hogy mit szeretnék ;)
(Ui.: bocsi ha elütöttem valamit de nagyon rossz a kép és szinte nem is lehet látni annyira vibrál :/)
Egy Knight 2000-t, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. :)
A lényegre térve, még fogalmam sincs. Tudom, kisit nagyképű, de mindenem megvan, ami kell. Egész nyáron dolgoztam megállás nélkül úgyhogy pénzem is van jól.
Amúgy nincs korán még a karácsonyt tervezgetni??
Heroint.
Kolompár Hozéármándó Fernándesz Gyula voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!