Kamaszok! Mi a kedvenc filmetek?
Kíváncsi lennék, ismertek-e olyan filmeket, amik egy kicsit elgondolkodtatnak az életről, megmutatják az élet szépségeit, mégsem túl komolyak, kamaszoknak is valók. Ismertek ilyet?
Nekem nagy kedvencem az Életrevalók, az Egy nap, illetve a Most jó.
Star Trek, Bosszúállók, Rekviem egy álomért, Forrest Gump, Az ördög Pradát visel, Életrevalók, Pillangóhatás.
16/L
Hát én ennél sokkal közhelyesebb vagyok :D
Titanic. Egyszerűen imádom, még mindig nem untam rá, pedig rengetegszer láttam, és még mindig sírok a végén.
Van azért még pár film, amit nagyon szeretek, de én inkább sorozatkedvelő vagyok.
16l
Örök kedvenc a Titanic De még az Ace Ventura-t, meg az Avatart is szeretem.
15/L
Lightosabb filmek közül a Bajos csajok az örök kedvenc, szinte betéve tudok minden párbeszédet. :D
Elgondolkodtató: Mr. Nobody, több napig a hatása alatt voltam, nagyon megérintett! Egy gésa emlékiratai, a képi világa, a csodálatos és különleges történet, lenyűgözött minden perce, és a vége szívfacsaró volt, sírtam is. :')
A kedvencem a Halálsoron és a Harcosok klubja az elgondolkodtatóbb filmek közül, a könnyedebbek közül pedig a Barátság extrákkal. De nagyon sok film van még, amit szeretek, bár mostanában inkább sorozatos vagyok.
16/L
halálsoron
egy különc srác feljegyzései
ne engedj el
az életrevalókat is imádom
rozsda és csont,megöltem anyámat(egymásután 3x néztem meg,nagy hatással volt rám)
beszélnünk kell kevinről
séta a múltban
50/50
a csíkos pizsamás fiú
schindler listája
a viharsziget
beszélj hozzá!
kismadarak
mások élete
a legyek ura
az osztály
donnie darko
fekete hattyú
a pillangóhatás
pi élete
battle royale
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!