Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti elengednétek a 15...

Szülők ti elengednétek a 15 éves lányotokat egy 19 éves fiúval egy plázába?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy anya egy barátnőmmel lazán elengedne (volt már rá példa). A fiú csak egy haverom, semmi több. Beszélgetni szeretnénk. Kora délután elbuszoznánk a plázába, és max fél 5 körül már otthon lennék. Megbízható vagyok, tehát nem csavarognék el máshová... (Anya is bízik bennem, tudja, hogy nem tennék olyat pl, hogy pláza helyett a fiú szobájába. Amúgy sem tennék olyat, mert tényleg csak egy haverom!)

2013. szept. 20. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. szept. 20. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
El, habár nem vagyok még szülő.:)
2013. szept. 20. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire van a pláza...

Engem nem engedtek volna el, mert a legközelebbi 1,5 órára volt tőlünk.

Amúgy 15 évesen már igen (ha kora délutántól fél5-ig elég az idő az oda-vissza útra és még van közösen töltött idő, akkor nincs túl messze)

2013. szept. 20. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
A pláza durván fél órányira van. De talán annyi se.
2013. szept. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!