Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 19 éves vagyok és összejöttem...

19 éves vagyok és összejöttem egy pasival. Vélemény?

Figyelt kérdés
Ő az első komoly kApcsolatom. Anyàval 2 en èlünk ès sajnos elèg kicsi lakàsban. Nem szègyen hogy èn alszok mindig nàluk meg folyton nàluk vagyunk mert nàlunk sajnos nincs hely. Nekem nagyon kellemetlen. ők nagy hàzban éllnek.
2013. szept. 17. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Néha azért hívd át magatokhoz, ha nem is egész napos programra, de egy ebédre/vacsira, ha komoly a dolog, akkor nem árt, ha ismerik egymást anyukáddal. Ha nincs hely, természetes, hogy nem alszik ott. Nálunk a barátom egy szobában van a húgával, egyértelmű, hogy többet vagyunk nálunk, ahol nekem saját szobám van, és kihúzhatós ágyam, nálunk is alszunk többször.
2013. szept. 17. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy ez a helyzet, nehogy azt higyje, hogy "élősködni" akarsz rajta. (Ne haragudj a kifejezésért, nem találtam jobbat.) Ha szeret, úgyis megérti, de amit az előző válaszoló írt, az is jó ötlet!
2013. szept. 17. 19:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Szüleim nemèlnek együtt. Ha hètvègèn apunàl vagyok ott sok hely van az nem problèma. De hètköznap sajnos ő nemtud nàlam maradni. Elèg kellemetlen ez nekem
2013. szept. 17. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Átérzem a helyzetedet, én most leszek 19, párommal két éve vagyunk együtt. Eddig kb. háromszor-négyszer aludtunk nálam együtt, nála meg vagy "ezerszer", aminek az az egyszerű oka, hogy a két testvéremmel egy közös szobánk van, sajnos nem lehet máshogy. Így csak akkor tud itt aludni, amikor ők táboroznak/pizsipartiban vannak/barátnál alszanak stb, ami elég ritka... Megbeszéltem vele, abszolút megérti.

2013. szept. 17. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!