Mit tegyek, ha a fiúk konkrétan egy az egyben ignorálnak? 15L
A korombeli (+2-3éves) fiúk konkrétan keresztülnéznek rajtam, nem látnak lányként.
Az idősebbek megnéznek, esetleg szólnak, de amint megtudják a korom, érdektelen leszek vagy csak egy bizonyos dologra lennék jó.
Nem nézek ki annyival idősebbnek, maximum 17-nek néznek. (Képet küldök privátban, ha kell.)
Nagyon frusztrált vagyok, mert nem érzem magam olyan végtelenül rondának, mégse volt még sose barátom, nem csókolóztam, semmi.
15L
Köszönöm a válaszokat!:)
előző vagyok.. bocsi h ilyen balkuki vagyok most látom,h kint van a kép...
hát szerintem nincs baj veled :)
megnyugtatlak nálam is ez a helyzet vigasztaljon,hogy nem vagy egyedül.. már ha ez vigasz.. szóval csak azt tudom tanácsolni,hogy légy türelmes..
én annyiban vagyok előnyben h csókolóztam már 1szer de barátom még nekem se volt..
nálam az a bibi,hogy nem vagyok plázapic.sa, nem törik le a körmöm mosogatásnál vagy nem esek pánikba ha főzni kell.. a fiúknak ebben a korban a kivágott felsős 90DDDDDDD-s mellű lányok tetszenek, mert nem aggyal hanem a lenti szervükkel gondolkoznak.. de tudod ők is addig kellenek amíg..hagyneírjam le mit csinálnak velük..
nekem a legtöbb haverom fiú mivel a kortárs lányok ilyen pinkmacák én meg olyan rockeresebb szóval a tök ellentétjük xD de ennek is van előnye.. jó hallgatni a fiúkat h ki melyikkel feküdt le meg mit csinált vele.. ilyenkor olyan jól tudok röhögni rajtuk.. és tudom hogy mikor a mostani fiúk felnőnek majd olyan lányt/nőt keresnek amilyen én is ( meg remélem még van ilyen lány) vagyok, mert nem sokat ér majd a cicababával ha mosni,főzni kell rá.. :)
szóval most írtam egy csomó felesleges dolgot, mert lehet tökre nem illik ez rád na de mindegy xD
16L
Küldj egy képet, aztán megpróbálok érdemben válaszolni. Így látatlanban ilyen érzékeny témához nem szívesen szólok hozzá, nem szeretnélek megsérteni, vagy félreértést okozni.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!