Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iyen egy normális 16 éves lány?

Iyen egy normális 16 éves lány?

Figyelt kérdés

suli: nagyon sokat stresszelek miatta, rossz a koncentrációs képességem, de elég jól tanulok.. a suliban általában nagyon álmos vagyok mert előtte lévő este sose fekszem le éjfél előtt. az osztályomban mindenkivel jóban vagyok de mégse vagyok az a nagyon "menő" lány

buli: szeretek bulizni, de évente kb 2-szer megyek el valahova, nem cigizem, ritkán iszom egy kis alkoholt

pasik: van egy barátom 3 hónapja, de a suli miatt alig találkozunk és félek hogy kiszeret belőlem

öltözködés: miniszoknyákat nem hordok, de szeretem a ruhákat, nőiesebb cuccokat, ritkán hordok magassarkút, minden nap használok szempillaspirált, néha korrektort és szemceruzát

sport: 8 éve gimnasztikázom

valamiért kicsit furcsának érzem magam és emiatt kevés az ömbizalmam.. mi lehet a baj szerintetek?

2013. szept. 7. 12:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bár ilyen lenne egy normális 16 éves lány! :)

Te nem vagy normális, annál jobb vagy. Az általam ismert kortársaid ordas nagy ribizlik, "swaggerek", flegmák, idegesítőek.

Fiúként mondom, hogy én is példát vehetnék rólad, mielőtt teljesen elcsesz az "egészséges életmódom".

15/f

2013. szept. 10. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!