Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-16 éves kortól szex?

15-16 éves kortól szex?

Figyelt kérdés

Első sorban szülök válaszát várom. Ha gyereketek ( lányotok) mind testileg, mind lelkileg érett a szexre akkor ti engeditek, hogy 16 éves korától szexuális életet éljen? Ha nem, akkor hány éves korától engednétek?

Minden normális választ köszönök! :)

2013. aug. 31. 17:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
66%
Ja igen kiegészíteném a mondandómat azzal, hogy 15-16 évesen, ha előtte is hosszú és komoly kapcsolatai voltak, akkor szerintem oké.
2013. aug. 31. 22:10
 22/37 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó nagyon jó már neked, gratula, de ne hozd már fel légyszi a 'pozitív példádat' , legalább kamuzd azt, hogy már elmúltál 14. Mert 13 évesen törvénybe ütközik,
2013. szept. 1. 08:30
 23/37 anonim ***** válasza:
53%
Nem igazán zavar, régen is volt na meg anonim oldalról nem igazán fog egy ilyen miatt felkeresni a rendőrség.
2013. szept. 1. 08:46
 24/37 anonim ***** válasza:
60%
Persze 15 évesen veszítetted el,most 16 vagy rengeteg idő...majd akkor beszélj róla ha felnősz,te megy 13 voltál gratulálok,a nagy eszednek,meg a szüleidnek ez attól még nem pozitív példa nem is vagy vele együtt és 19 vagy,persze az le van pontozva aki azt írja korai mert fáj a sok buta tininek az igazság...
2013. szept. 1. 09:03
 25/37 anonim ***** válasza:
54%
Nem is az de azért erre nem kéne bíztatni a fiatalokat. Én elhiszem, hogy neked nagyon jól volt, de már nem aza világ van. És azt is értem, hogy ezzel senkit sem akarsz bíztatni, meg ilyesmi, de el sem hinnétek néhány fiatalnak mit jelentenek ezek a válaszok. Már bocs de itt a gyakorin a 'korai szexelők' mind nagyon jól jártak, érdekes, az én barátnőim közt mind nagyon megbánták , hogy elvesztették korán. Lehet lepontozni, NEM ÍTÉLKEZNI akarok. Legtöbb barátnőm 14-15 évesen vesztette el. És megdöbbentem, amikor az egyik legvagányabb, legmagabiztosabb barátnőm azt mondta (bevallotta) nekem, hogy k.vára megbánta, hogy 15 évesen lefeküdt a barátjával, mert még egy jó orgazmusa se volt, rá adásul 2 év után a fiú megmutatta a foga fehérjét. De ti tudjátok. Itt gyakszin minden 13 éves lány egy jól szexelő, nem felelőtlen, érett, tini lány volt. Na kérdező, hidd el a gyakorin túli világba nagyon nem így van.
2013. szept. 1. 09:05
 26/37 anonim ***** válasza:
71%

Csatlakozom a korán szexelők közé. 15 évesen vesztettem el. Nem mondanám, hogy annyira megbántam volna, de nem volt jó, sőt rossz emlék. Nem voltam érett lelkileg, ha úgy vesszük.

Szerintem ez a dolog nem korfüggő, hanem érettség. Én a szüleimmel sosem beszéltem ilyenekről, nálunk sajnos teljesen tabu téma, hiába hozom szóba, anyám tereli. A tapasztalatom akkor kb. annyi volt, amit a filmekből, meg a menő barátnőim, haverjaim meséiből tanultam.

Aztán nagy pofáraesés volt, hogy a szex mégsem a világ legjobb dolga. Ráadásul pont egy olyan haverral, akit egyáltalán nem érdekel, hogy nekem mi esik jól. Valami hatalmas törés volt, napokig sírtam utána és gátlásos lettem. Aztán jött egy másik fiú, aki megmutatta, hogy lehet ezt normálisan, gyengéden is, iránta éreztem is valamit.

Szóval van ellenpélda :)

És nem szülői engedély kérdése, bár talán, ha valami értelmes módon elbeszélgetnek velem erről anno, nem jártam volna így.

2013. szept. 1. 09:22
 27/37 anonim ***** válasza:
54%

Én 16 évesen vesztettem el, és nagyon jó élmény volt, nem bántam meg egy percig sem.

Az, hogy a lányomnak engedném-e, sok mindentől függ, bár először is leszögezném, hogy ha nem engedi a szülő, akkor is sokszor megtörténik, kivéve persze, ha 18 éves koráig nem engedem ki a házból.

De konkrétan a kérdésre felelve, ha elég komoly lenne a kapcsolat, és a lány érett lenne szellemileg, akkor megengedném. Ha úgy gondolnám, még nem elég érett, és csalódna, akkor megpróbálnám lebeszélni, és rábírni, hogy várjon, de ha nem hatna, nem tartanám vissza.

Mindemellett megmondanám neki, hogy kérdezzen nyugodtan amit csak akar, védekezéssel vagy bármilyen szexuális jellegű dologgal kapcsolatban, vagy ha nem szeretné tőlem, akkor legalább nézelődjön az interneten, hisz a mai világban minden kérdésre választ kap :)

2013. szept. 1. 14:11
 28/37 anonim ***** válasza:
Nem értem most miért lettem lepontozva.
2013. szept. 1. 14:29
 29/37 anonim ***** válasza:
45%
Nézelődjön az interneten??! Mert ott aztán mindenre megtalálja az adekvát választ, sehol nem olvas hülyeségeket stb.?!
2013. szept. 1. 18:45
 30/37 anonim ***** válasza:
33%

tegnap 18:40

Teljesen egyetértek. 17 éves kor a minimum. Szerintem nem mentség rá, hogy én már érett vagyok, mivel a minimum, ami a 17, az szól a nagyon éretteknek, én úgy gondolom. Szerintem 20 évesen normális elveszíteni. Pontozzatok le, de én így gondolom.

2013. szept. 1. 22:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!