Kamaszok, van olyan osztálytársatok, akit teljesen kiközösítetek, levegőnek néztek?
Volt (most bukott meg), először jóban volt néhány emberrel majd megsértődött valami piti apróságon és utána neten zaklatta azt a lányt akire megharagudott. De csak neten baszogatta mert mikor oda ment a csaj és kérdezte hogy mégis mi a probléma akkor kussolt mint az állat. Utána abba hagyta és teljesen megnémult. Nem haragszik rá senki meg semmi ilyesmi, mindenki próbált barátkozni vele, de senkivel sem került barátságba. Mindig csöndben volt sosem beszélt, feleleteknél meg sem szólalt. Leszarta az egészet és direktbe bukott meg. Mert utált minket és az új ofőnket.
17/L
Hát... Volt, tavaly félév körül el is ment (nem is tűnt fel egy jó darabig, hogy nincs ott, mindenki utálta). Hazug volt, kétszínű, beképzelt, azt állította, ha konfliktus van, akkor az nem az ő hibája. Sosem vette észre ha hibázott. Valamint ha nincs ló, jó a szamár is elvern működött. Akiket először bántott, utána azzal akart barátkozni, mert nem volt kivel. A végén mindenki megutálta. Még ekkor is ezt hitte, hogy csak a többie emberben van a hiba, benne nincs.
18/l
A mi osztályunkba is van egy pár ilyen...
1. fiú.
Eléggé gáz ,mert most megyünk 8.-ba és még mindig nem tud rendesen olvasni se beszélni pedig egy évvel idősebb mint én. Ha az osztályfőnök számon kér rajta valami papírt amit még nem hozott vissza , elkezd sírni és ezt úgy takargatja ,hogy le föl húzza a pulcsiát.
2. Egy lány. Igazáól senki sem kedveli , a"barátai" is csak megjátszák. Illetve az egyik barátnőm "jóba van vele".
De mindenkit kiakar túrni a baráti köréből ,mert 6.-ba már nem járt ide a legjobb barátnője akivel mindig össze-vissza hazudoztak (egymásnak is).
Kb. Ennyi
Általánosban volt (most ballagtunk). 7.-ben jött hozzánk másik iskolából, nem is próbált soha beilleszkedni, a nevünket se tudta, elvolt az utolsó padban a telefonjával. Őszintén szólva nekem nem volt vele bajom, de nem is próbáltam vele barátkozni, egyrészt, mert nem volt szimpatikus, másrészt nem akartam az ő sorsára jutni és az osztály véres rongyaként végezni, így is volt jó pár olyan, aki a szemembe jópofizott, a hátam mögött meg elhordott mindennek.
14/L
Régi sulimban volt egy csaj, de nem levegőnek néztük hanem b..sztattuk állandóan.
Mert egy szemétláda volt, mindig "árulkodott" tiszta hülyeségekkel (igen 8 osztályos gimnázium alsó évei 5-8), folyton összes tanárnak nyalt és minden meg volt neki engedve. Egy sík hülye lány volt de érdekes kitűnő lett, az egyesei valahogy mindig kiradírozásra kerültek a naplóból...
Ja és állandóan elkésett de soha nem volt beírva, nekem pedig volt 16 mp-s késésem is.
Kb idegösszeroppanást kapott tőlünk, de aztán 8. év végén már nagyon túlmentünk mindenen még a tanárok is kiröhögték a szektánkat amit a tiszteletére alapítottunk. :D
9.ben átment egy másik suliba és ott is utálja mindenki,pedig másik város más emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!