Kamaszok! Nektek eddig meddig tartott a leghosszabb kapcsolatotok? Kort és nemet is írjatok.
Az első barátommal 4 hónapig voltunk együtt, fél évvel később a másodikkal csak 2 hétig. Jelenleg van egy barátom, de ez még egy hetes sincs:))
16/L
Az első barátommal 5 hónapi voltam együtt, a másodikkal 3 hónapig, most van egy 1,5 éves :)
17L
4 hónapja kaptam a laptopom. Azóta is boldogok vagyunk együtt.
Egyébként még nem volt barátom, és szerintem egy darabig még nem is lesz. Kicsit antiszociális vagyok, ami nem segít az ismerkedésben. 15/L
Hát voltak ilyen kis "gyerekszerelmek" amik 1 naptól 2 hónapig tartottak. Aztán volt egy fiú, akivel se veled se nélküled kapcsolat volt, úgyhogy egy éven keresztül hol jártunk, hol szakítottunk, de nem tudom összeszámolni mennyit jártunk összességében. Most van barátom, akit nagyon szeretek. :) Kicsit több, mint 2 hónapja vagyunk együtt, csak sajnos messze élünk egymástól.. :/
16L
13 évesen volt egy 2-3 hónapos, aztán 14 évesen (kb. 2 hónappal később) egy 7 hónapos. De ezek nem voltak komolyak. Séták kézen fogva, szájra puszi.
A mostani már 4. hónapja tart és ez már komolyabb. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!