Nem vagyok túl magas?
Figyelt kérdés
172 cm vagyok 12 éves és lány!Ez normális?2009. okt. 30. 20:58
1/15 anonim válasza:
Én szivesen cserélnék veled. :) Szeretnék szép magas lenni. Egy magas és csinos nő nagyon vonzó. Az alakot meg lehet szépen formálni, a magasságot viszon nem tudod magadtól növelni meg csökkenteni. 18L vagyok és 170 körül.
2/15 anonim válasza:
Normális persze ha szüleid vagy rokonaid között is van magas ember. Ezt örökölhetted. Én 16 vagyok 167 cm magas. Nem akarok magasabb lenni:)
3/15 anonim válasza:
Én is 12 vagyok 159cm anyu nem olyan magas de apa naggyon naggyon magas:D Gondolom miindketttő szülőd magas nyugi!!:)Szerintem jó magasnak lenni:)Lehet hogy később már nagyn picit fogsz nőni és olyan magas leszel mint egy normális felnőtt.Csak nyugi:)
4/15 anonim válasza:
Normális, te magasabb lány leszel mint a többiek :) ami nem baj, van aki alacsony, van aki magas:)
én amúgy 15 vagyok és 155 cm :)
5/15 anonim válasza:
Dehogy magas, biztos szép alakod van, pont jó =) Normális, van aki hamar nő hirtelen egy nagyot, van aki később :D Ne aggódj, sokan irigyelnének emiatt.
6/15 anonim válasza:
Persze, csak nem túl gyakori. Modell alkat.:)
7/15 anonim válasza:
Én is ilyen voltam ne aggódj... :) Magasan kitűntem az osztálytársaim közül (fiúk közül is). Most 19 vagyok, és elveszek közöttük a 174 centimmel. :D Ne aggódj, most lehet nagyon magasnak érzed magad, de hidd el pár év, és "hozzád nő" mindenki! :)
8/15 anonim válasza:
Nem vagy túl magas:)
13/L (170cm)
9/15 A kérdező kommentje:
Na jó de még mindig nagyon növök(1 hónap alatt 4 cm) És most akkaora vagyok mint anya apa meg 6cm-mel nagyobb nálam.
2009. nov. 1. 14:44
10/15 anonim válasza:
és szintén. 15 vagyok és 176.
és nagyon nem akarok többet nőni. eddig még nőttem,miért pont most állna meg.
Koncentrálj hogy ne nőj tovább én már csak ebben hiszek,sajnos nem tudjuk befolyásolni. Az a baj hogy aki magas mindig is az szeretettt volna alacsony lenni. Nekem van egy osztálytársam, 173 centi és még akar vagy 10 centit-_-
A gáz az hogy a pasik meg egyre alacsonyabbak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!