Szerintetek az mennyire elfogadható, ha a gyerek arra panaszkodik, hogy a családtól nem tud aludni, mert reggelente olyan hangosan beszélgetnek, egy kicsit se halkabban?
Egész nap nem pihen, hanem besegít otthon.
Egy 13 évesnek meg nyáron pihennie kéne, még dolgozni se mehet.
szerintem teljesen érthető. Én is gyűlölök arra kelni hogy valaki beszélget kint. És lehet hogy "nincs semmi dolga", de akkor is megérdemli mindenki azt hogy rendesen kialudhassa magát.
17/L
Az én szüleim is minden reggel felkeltenek, apukámnak elég rossz a hallása, és minden reggel ordibálás megy. Mármint nem veszekedés, csak olyan létfontosságú dolgok megtárgyalása, hogy kérsz-e rántottát. :)
Tudom, most is ébren vagyok, és netezek, de a szüleim 9 körül kelnek, akkor ébredek fel rájuk mindig. Szóval én kialszom magam, persze előfordul hogy nem. Épp ezért együttérzek a kérdésben szereplő gyerekkel. A legtöbb amit tehet, hogy korábban lefekszik. Az én szüleim se értik meg, hogy lehetne halkabban is beszélgetni, nem csak reggel. A tv-t is folyton üvöltetik, és ha elmegyünk valahova fél méterre egymástól is kiabálva kommunikálnak. Aztán az osztálytársaim csodálkoznak, hogy ha valaki halkabban beszél nem értem meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!