Ez normális? Mit tegyek?
Röviden: anyuval és a nagymamámmal élek, akik szó szerint mindenbe beleavatkoznak. Elakarják dönteni, hogy ki tetsszen, milyen ruhákat vegyek fel, használhatok-e nyáron sötét körömlakkot, mikor feküdjek, mikor keljek, mikor egyek, mit hallgassak, milyen filmeket nézzek stb. Tudni akarják kivel beszélgetek. Folyton azzal piszkálnak, hogy jobban belehúzhatnék, mikor már így is 4,6-ra állok. Anyu mindig az orromra köti, hogy nem akart, és már szinte ott tartunk, hogy én vagyok a hibás, ha a nagymamám rosszul van. Már bemagyaráztam magamnak, hogy ez a helyes. Szerintetek?
14,5/L
Nekem 14 éves korom után fél évvel engedtek ezen a pórázon és most vagyok 17 évesen azon a szinten,hogy megértettem,hogy jól tette anyám,hogy pórázon tartott.Pedig volt nekem is póráz ám,noha a filmezést nem tudta kontrollálni(nem értett a számítógéphez),meg a körömlakkozást se befolyásolták,csak mondta anya,hogy az iskolába lefogják mosatni,és inkább csak hétvégén fessem be,vagy nyári szünetbe..vagy pedig átlátszósan.
Aztán persze én festettem rikító pirossalXDD..aztán ugye ezt anyám észrevette,kérdezte,hogy "kislányom,hát nem mosatta le a körömlakkot semelyik tanár?"..hát mondtam neki,hogy neeem.És tényleg nem,mert nem vették észre a riítópirosat se XDD olyan vaksi tanárjaim voltak általánosba..viszont a sminket másoknál lemosatták,rajtam az sose volt.
17/L
#2 sajna a mi tanárjaink nem vaksik, és a világoskék köröm lakkot is lemosatják:/
#3 jó is lenne, de az nem fog menni, mivel ha 5 percet kések valahonnan, már le van szedve a fejem... inkább beletörődök, és továbbra is az "én érdekemben történik" elvre támaszkodok. Köszönöm a válaszokat mindenkinek megy a zöld kéz!
Nem akarlak rávenni, hogy "rosszalkodj", csupán a saját tapasztalataim írom le.
Velem is ezt művelte anyukám. Nem engedett el sehova.
Aztán mikor ellógtam, hiába hívogatott, nem vettem fel. Mikor látta, hogy nem megy semmire a tiltással, kompromisszumot kötöttünk. Oda megyek ahova akarok, de telefonon mindig legyek elérhető.
Szerintem ha beletörődtem volna, még mindig nem mehetnék sehova. :-)
Rendben, de nagyon vigyázz magadra! Nehogy rosszul süljön el a dolog!
Lehetőleg ne keveredj bajba! Ha látja anyukád hogy tudsz vigyázni magadra, az nagyon sokat dob az esélyeiden.
Csak ügyesen, és tényleg nagyon vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!