Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális a 13 éves húgom?

Normális a 13 éves húgom?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem érdekli, hogy hogy néz ki. Még sosem szőrtelenített, a hónaljszőre miatt mindig nagyon izzadtságszagú, hiába fújja magát.

Nem érdekli, hogy milyen ruhákba öltözik. Sőt, még csak fogat sem mos naponta ...

Beszéltem már vele, hogy ez elég fura, erre elkezdett sírni meg hisztizni..

2013. aug. 15. 13:11
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Meg amúgy eléggé önállótlan. Anya szedi ki az ebédjét, ő rakja be a mikróba, ő mossa meg a haját és még sorolhatnám. Olyan dolgokat csinál meg helyette, amit mások szerintem 10 évesen is már egyedül csinálnak.

Azért nem tudom, hogy normális-e a húgom, mert én már 12 évesen szőrtelenítettem, érdekelt a smink, ruhák, tipikus csajos voltam.

2013. aug. 15. 13:13
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Akárhány kérdést kiírsz erről még mindig az a véleményem, hogy hagyd békén.
2013. aug. 15. 13:14
 3/16 A kérdező kommentje:

???

Soha nem tettem fel róla kérdést, most kezdett el ez zavarni úgy igazán. 2 nap múlva 14 éves lesz

2013. aug. 15. 13:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem baj, ha 13 évesen nem érdekli a divat és nem sminkeli magát, ezzel bőven ráér. Az igazi probléma, hogy nem mos fogat és igénytelen, de ebben anyukátoknak is nagy szerepe van, ha még mindig úgy kezeli mint egy 3 évest. Az én húgom 8, de már magának mossa a haját, melegíti, szedi ki a kajáját, sőt megterít, még takarít is néha. Anyukáddal beszélj erről, mert emiatt, ha így folytatja a tesód, hogy ilyen igénytelen, az emberek is kerülni fogják egy idő után.
2013. aug. 15. 13:16
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd békén, majd elkezd kamaszodni aztán megváltozik.
2013. aug. 15. 13:16
 6/16 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem baj, én sem sminkeltem 13 évesen, de szerettem volna, érdekelt a dolog.

Már kamasz, 3 éve kezdődött nála, nem csak testileg.

2013. aug. 15. 13:18
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Még gyerek, engem sem érdekelt ilyen koromban az hogy jól nézzek ki.
2013. aug. 15. 13:19
 8/16 A kérdező kommentje:
De ő nagyon gyerek. Egy ismerősöm gyereke 8 évesen érettebben viselkedik.
2013. aug. 15. 13:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki könyörtelenül, hogy ha nem változik, akkor később, amikor igénye lenne egy pasira senki sem fog ránézni. Mondogasd neki, hogy büdös a szája, stb. Kiskoromban mindig ezzel piszkáltak, mert én is igénytelen voltam, fürödni sem szerettem, a szüleim mindig mondogatták, hogy büdös vagy lányom én meg sírva berohantam a fürdőszobába tisztálkodni. Nálam hatásos volt, most már nagyon odafigyelek az ápoltságomra.
2013. aug. 15. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Én sem sminkeltem, sőt, érettségi előtt kezdtem szemöldököt szedni. Nem köt le most sem a csajos hullám, sportos, kicsit fiús a gondolkodásmódom is, és teljesen hidegen hagynak a ruhák. Ettől még nem vagyok ufo. Az, hogy nem mos egyedül hajat, vagy nem szed magának ebédet, szerintem anyukád túlzása, nem az övé, esetleg anyukáddal beszélgethetsz róla, ha úgy gondolod, érdemes. A húgod teljesen normális gyerek. 30N
2013. aug. 15. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!