Normális a 13 éves húgom?
Egyáltalán nem érdekli, hogy hogy néz ki. Még sosem szőrtelenített, a hónaljszőre miatt mindig nagyon izzadtságszagú, hiába fújja magát.
Nem érdekli, hogy milyen ruhákba öltözik. Sőt, még csak fogat sem mos naponta ...
Beszéltem már vele, hogy ez elég fura, erre elkezdett sírni meg hisztizni..
Húha. Hát még az öltözködés nem is baj. Én 17 vagyok és eléggé csajosan öltözködöm,de nekem is van pl fiú térdgatyám ilyen színes. Meg sok olyan lány/nő van aki nem szereti a csajos dolgokat.
Inkább az a baj,hogy szimplán igénytelen. Az azért,hogy nem mos fogat és az sem zavarja,hogy bűzölög:/ Hát nem tudom.
Vidd el egy fogorvoshoz gondolom van pár lyukas foga a tömések után meg hátha szorgalmasabban fog fogat mosni.
A hónalj.. hát ha te borozválkozol/gyantázol/epilátorozol akkor kérdezd meg,hogy ne szedd-e le neki. Szerintem ha b*nkóskodsz attól csak rosszabb lesz,lehet,hogy olvasott vagy hallott valami butaságot és fél leszedni vagy nemtudom.
Ha elkezd sírni ha felhozod a témát akkor tuti van valami a háttérmögött, kérdezz rá,de kedvesen és ne piszkáld.
Sok sikert
Én sem vagyok túl csajos,de szeretek igényesen öltözködni.Alternatív ruhákba járok,nekem ez tetszik.A lábamat,hónaljamat epilálom(a hónaljamat 11 éves korom óta).Sminkelni nem sminkelem magam,de járok kozmetikushoz arctisztításra.A hajamban van 5 melír(se nem szőke,se nem barna a hajam,így olyan,mintha kiszívta volna a nap).
Szerintem anyukátokkal beszélj erről a témáról elsősorban.A fogmosás mellőzése komoly problémákat okozhat a későbbiekben.Ezzel én is megszívtam,úgy 3 éves korom körül alig mostam fogat,most hiába sikálom,fogkőre hajlamos vagyok.:(
(szintén 13/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!