Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha tudnátok hogy a 16éves lányotok pettingel a barátjával, amikor együtt alszanak?
" miért alszanak együtt , nem értem"
Komolyan nem érted? Nálad sosem volt az, hogy annyira hiányzott a barátod, hogy szerettél volna hozzábújni úgy igazán és nem pár percre hanem egy éjszakára? Össze sem hasonlítható a kettő, rendkívül jó érzés, mikor összebújtok és annak a karjaiban alszol el akit annyira szeretsz.
Gondolj bele egy kicsit..
23 éves válaszoló:
Lehet, hogy te nem csináltál ilyeneket, de hidd el, ez nem a mostani generáció "találmánya". A 30 év fölötti ismerőseim nagy része 14-16 éves korában vesztette el a szüzességét.
És ugyanúgy ittak, cigiztek, ne adj Isten drogoztak mint a mostani fiatalok.
Egyszerűen most jobban feltűnik ez az embereknek, hála az
internetnek.
Ettől kesze-kusza lesz a válaszom, de alig látok ki a fejemből, úgyhogy bocsásd meg, hogy csak így témát váltok:
A "gyerekszerelem" is szerelem. Az érzelmek kortól függetlenül ott vannak.
A szellemi érettség se korhoz kötött.
Egyszerűen most jobban feltűnik ez az embereknek, hála az internetnek.
Ha a petting már "megengedhető", akkor az együtt alvás miért nem?
Szerintem egy 16 éves már tudja, hogy létezik egy óvszer nevű dolog, amit fel kell húzni, és azt is tudja, hogy nem a fülére.
A "sima" együtt alvás meg teljesen ártalmatlan...
Nem értem miért nem lehet felfogni,az együttalvás az egy nagy lépés a kapcsolatban,elég nagy lépés olyan,mint a szex,természetesen ha normális gyerekekről beszélünk akiknek van önbecsülése és nem pár hónap után fekszenek össze.
Mindennek van folyamata,nos egy tini kapcsolatnak is,lépésekben haladnak jobb esetben,nos és nem gondolom,hogy 16 évesen már ott kell tartani,hogy együtt is alszanak.
Figyelj, magyarázd már el nekem, hogy számodra milyen érzelmi töltettel bír az együtt alvás, és hogy ez miért nem való egy 16 évesnek!
Látom, több kérdés alatt is kampányolsz az együtt alvás ellen, de nem teljesen tiszta számomra, hogy mire is gondolsz, mikor ezeket a kommenteket írod.
Az nem lehet ok, hogy a párkapcsolatnak lépései vannak, stb.
Nem szeretnék személyeskedni, de szerintem elég gáz, hogy a párkapcsolatokat te úgy látod, mint egy lineáris videójáték, (hülye példa? :) ) ahol mindig az előre, mások által megszabott lépéseket kell ismételned.
Rengeteg olyan külső tényező is közrejátszik egy párkapcsolatban, mint pl. a két fél érzelmi intelligenciája, érettsége.
A szex nélküli együtt alvás szerintem pont az érettséget, és az érzelmi intelligenciát bizonyítja.
Önmegtartóztatás egész éjjel. Erre rengeteg felnőtt se képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!