Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit csinálnátok havi 75...

6 Days 7 Nights kérdése:

Ti mit csinálnátok havi 75 ezer forinttal?

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok, ha havonta 75 ezret kapnátok egy külföldön élő rokonotoktól?

Én arra gondoltam, hogy mindig amikor megkapom, akkor 60 ezret rögtön berakok a bankba, 15 ezret otthon hagynék és így max 15 ezret költenék havonta. Szerintetek ez jó módszer lenne?

2013. aug. 19. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerencsés vagy! Szerintem teljesen jó, és ésszerű az elgondolásod, én is kb. így csinálnám :)
2013. aug. 20. 10:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. aug. 20. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Én megpróbálnám befektetni valami viszonylag tisztességes (:D) dologba az első pár 75-ezremet.

Azután felosztanám, mondjuk felét félretenném, hátha egyszer valami drágát szeretnék venni, a többit elkölteném valószínűleg felesleges cuccokra, meg bulikra.

2013. aug. 21. 11:09
 14/14 anonim válasza:
en elkezdenek rendelgetni a netrol "nagy tetelbe" arukat,s ahogy van 1 jo keszletnyi/raktarnyi valtozatos arum,tennek felre ,abbol a marketing commando-hoz elmennek,hogy segitsenek,majd beinditanek egy webshopot.
2014. jún. 12. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!