Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Suli kezdés? Hogyan lesz ez?

Suli kezdés? Hogyan lesz ez?

Figyelt kérdés

Lassan itt a szeptember és kezdodik a suli.

Kozepsuliba megyek,senkit nem fogok ismerni,szval magamra leszek utalva.

Hogy van ott a ismerkedes? vagy valamit mondanátok?

Félek h nem lesznek barátaim ott

15/l

2013. aug. 18. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én hetedikben mentem el gimibe, három osztálytársammal. Közülük mostanra egy maradt a barátom, a másik kettővel nem is beszélek. A másik négy barátomat gimi előtt nem ismertem. Sokan vannak olyanok az osztályban, akik osztálytársak voltak, ismerték egymást, de találtak más barátokat. Szóval nyugi, biztosan megtalálod valakivel a közös hangot :)

Én is csak azt tudom mondani, hogy add önmagad, legyél kedves mindnekivel, de ne bízz senkiben, ne mondd el minden titkod az első jófej embernek. Beszélgess sok emberrel, és legyél nyitott az évfolyamtársaid/felsőbbévesek felé is. Az egyik legjobbfej ember akit ismerek felettem jár egy évvel.

Ha mész gólyatáborba (feltéve ha van az iskolátokba) akkor az első nap már úgy mehetsz, hogy ismersz pár arcot. Ha nem, akkor se félj, mert az összes többi osztálytársad is hasonló helyzetben van. Lesznek, akik már ezer éve ismerik egymást, de ez nem jelent sok hátrányt neked, anno a fl osztályom tök egyedül jött ide, mostanra már mindenkinek vannak barátai.

Sok sikert!

15/L. 10.-be megyek

2013. aug. 18. 14:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos nem te vagy az egyetlen, aki nem ismer senkit sem a jövendőbeli osztályotokból. Ha facebookon a többséggel ismerősök vagytok már, van csoportotok, akkor valakivel megbeszélhetnéd, hogy üljetek együtt suliba pl. De ha nem, nyilván valakivel úgyis össze kerülsz, és ő lesz az első olyan beszélgetőtársad, akivel a bemutatkozásnál többre vittétek. Idővel oldódni fog a hangulat az osztályban, és mindenki beszélni fog mindenkivel.

Én nagyon utáltam az elejét amúgy, mert kb 2 hónapig mindenki kezesbárány volt, és nyaltak egymásnak, aztán meg kezdett megmutatkozni az igazi énjük - és én ezt nagyon utálom, totálisan természetellenes, de szerintem mindenhol így van.

Közhely, de add önmagad, és idővel úgyis találsz valakit, akivel jóban lesztek :)

2013. aug. 18. 15:11
 13/14 anonim válasza:

Hát ez oltári..milyen jó tanácsok vannak itt! Jó nagy hülye vagyok,hog nem néztem fel erre az oldalra két évvel ezelőtt.

Én még hozzátenném,hogy ne ítélj első látásra. Aki bunkónak tűnik,lehet,hogy a legértékesebb ember lesz,akivel valaha találkoztál.

Ne anyukáddal menj,és ne álldogálj egyedül vagy anyukáddal a gyülekező előtt..ne légy besz@ri. Akár egy kisebb csoporthoz is odamehetsz,valószìnűleg ők is meg lesznek szeppenve.

2013. aug. 25. 01:01
 14/14 anonim ***** válasza:

13: "Én még hozzátenném,hogy ne ítélj első látásra. Aki bunkónak tűnik,lehet,hogy a legértékesebb ember lesz,akivel valaha találkoztál. "

Pontosan... én mondjuk munkahelyen jártam úgy, hogy a kedves segítőkész kolléganőről kiderült, hogy akaszkodó elviselhetetlen hisztérika, a mufurc kis dagi aki alig szólt hozzám két szót annak eszméletlen jó a humora és sokkal segítőkészebb mint a másik, aki az elején nyüzsgött, hogy majd ő betanít meg segít.

2013. aug. 25. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!