Kamaszok! Van itt olyan, akinek a szülei, vagy valamilyen rokona abban az iskolában tanár vagy igazgató, ahova ő jár? Szokta érte csúfolni? Mi a pozitívum, mi a negatívum?
Nekem általánosban osztálytársam apukája volt az ofőnk, senki nem szólt be neki soha.
2 évfolyamtársamnak az anyukája is tanárnő volt, őket se bántotta soha senki.
apukám egy iskolában tanít.
néha idegesítő ha pl mennek árulkodni a tanárok hozzá, vagy beosztják helyettesíteni, engem persze mindjárt......na te ülj ide előre.........elültet :D
de van pozitív oldala is: pl az idősebb lányokkal könnyebb barátkozni, mert némileges javulást remélnek az adott tárgyból, (már a kit tanít)
15f
Egy volt osztálytársnőm anyja tanár volt az iskolában, ahova jártunk. Tényleg kivételezés volt vele. Ha rossz jegyet kapott, az anyukája máris pattogott a tanári kar előtt, azzal vádolta őket, hogy negatív diszkrimináció éri a lányát, csak mert "tanár-lánya".
Mellesleg a leányzó ékszereket lopott (bizsu mind, 1500-4000ft értékű kacatok szerencsére), könyveket, szekrényeket rongált, mindenkit lenézett, és ha bármilyen atrocitás érte, felhívta telefonon anyucit, aki 5 percen belül ott termett.
Ezt óra közepén megcsinálta, mert 1-est kapott történelemből...
Vannak ilyenek, akik visszaélnek a helyzetükkel. Neked pontosan ezért bizonyítanod kell, hogy te igenis megdolgozok a jó jegyekért!
Mutasd meg, hogy nem a semmiért kapod azt, amit kapsz.
Szia!
Nekem az osztályfőnököm unokája a mi sulinkba jár. Nem kivételezik vele, csak mondjuk egy 3 percet a szünetben beszélgetnek. Háát, annyi a hátrány szerintem, hogyha rossz voltál, rossz jegyet kaptál hamarabb kapja meg a rokonod a hírt, és az kicsit más, mintha te alakítod át otthon a történetet :). Nem mondom, hogy ne foglalkozz velük mert szerintem is zavaróak, de vita esetén pedig mond, hogy:
1. Ennek semmi köze a témához
2. Magadtól vagy ilyen jó tanuló
3. Inkább tanuljanak, ha annyi a szabadidejük, hogy a jegyeiddel foglalkozzanak
14/l
Apám anno egyetemi tanár volt, de nem tanított engem csak sok osztálytársamat.
Volt aki utált, mert annak ellenére hogy nagyon rendes ember volt nem nagyon tartott órákat, és mások szerint hülye viccei voltak :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!