13 éves lányom műkörmökkel állt haza! Mit tegyek? Leszedjem neki vagy hagyjam?
Ha csak olyan felragasztható vacakról van szó, akkor mi a probléma?! A nap végére úgyis lepotyog fele....
Hagyd szegény lányt :)
Én is ilyen 11-13 éves koromban vettem a barátnőimmel 100forintosban ilyen olcsó/gatyi műkörmöket és felragasztottuk. Anya semmit nem szólt,mosolygott. De mondjuk suliba vagy bárhova biztos nem engedett volna el úgy,hogy fentvannak.
Anyának pár barátnőjének 13 éves lányaik vannak és ők együtt mennek a műkörmöshöz. Ezt beszéltük anyával,hogy azért nem semmi,hogy 13 évesen műkörmöshöz járnak..
Szerintem beszéld meg vele,hogy fent maradhat amíg nem esik le,de ne szokjon hozzá és suliba kizárt ,hogy feltegye. Én talán még azt is mondanám,hogy ha nem tesz fel ilyeneket és kibírja akkor ha nagyobb lesz akkor te fogod őt elvinni műkörmöshöz és szép körmöket csináltatsz neki:)
Az ilyen bolti ragaszthatós lepereg elég hamar...az már más kérdés, hogy nekem 13 évesen nem lett volna annyi zsebpénzem, hogy műkörmöt csináltassak, bár igaz, hogy ez akkor eszembe se jutott.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!