Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányom műkörmökkel...

13 éves lányom műkörmökkel állt haza! Mit tegyek? Leszedjem neki vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
sógornőm mostohalányának is van, ő még nincs is 13...nekem nem tetszik, dehát látom a korosztályt és sajnos ez van, minél inkább tiltod, annál inkább csinálja...inkább beszélgess vele, miért volt fontos csináltatni, miért akarta
2013. aug. 16. 15:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem csináltatta. Vett a boltban felragaszthatót a barátnőjével állítása szerint viccből, hogy kipróbálják.
2013. aug. 16. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak olyan felragasztható vacakról van szó, akkor mi a probléma?! A nap végére úgyis lepotyog fele....

Hagyd szegény lányt :)

2013. aug. 16. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Én is ilyen 11-13 éves koromban vettem a barátnőimmel 100forintosban ilyen olcsó/gatyi műkörmöket és felragasztottuk. Anya semmit nem szólt,mosolygott. De mondjuk suliba vagy bárhova biztos nem engedett volna el úgy,hogy fentvannak.

Anyának pár barátnőjének 13 éves lányaik vannak és ők együtt mennek a műkörmöshöz. Ezt beszéltük anyával,hogy azért nem semmi,hogy 13 évesen műkörmöshöz járnak..

Szerintem beszéld meg vele,hogy fent maradhat amíg nem esik le,de ne szokjon hozzá és suliba kizárt ,hogy feltegye. Én talán még azt is mondanám,hogy ha nem tesz fel ilyeneket és kibírja akkor ha nagyobb lesz akkor te fogod őt elvinni műkörmöshöz és szép körmöket csináltatsz neki:)

2013. aug. 16. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
47%

Az ilyen bolti ragaszthatós lepereg elég hamar...az már más kérdés, hogy nekem 13 évesen nem lett volna annyi zsebpénzem, hogy műkörmöt csináltassak, bár igaz, hogy ez akkor eszembe se jutott.

24N

2013. aug. 16. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hagyd :) nyár van, pár nap, aztán vége. Suliban azért már nem nézne ki szépen.
2013. aug. 16. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, nyár van. És ahogy írták azok a százforintosokban kapható vackok kb pár óráig bírják. Nekem is volt olyanon, akkor nagyon tetszett :D
2013. aug. 16. 18:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Eddig egy sem tört le neki, pedig már fél napja rajta lehet. Jó erős ragasztója lehet. Még körömreszelésnél sem jöttek le neki.
2013. aug. 16. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem ilyenem már 8 évesen is volt. persze otthon. nekem mondjuk 2 óra alatt lejön mert mindig piszkálom , de ezzel semi baj nincs. én is néha szoktam venni és itthon kifestem magamnak és gyönyörködök benne hogy milyen szép "mű" körmöm van :D
2013. aug. 16. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Én 14 éves vagyok. Körülöttem és már a jóval kisebbeknél is látom, hogy az a divat, ha mindenki idősebbnek akar kinézni. Sok osztálytársam festette a haját, műkörmöt csináltatott volt aki még piercinget is. Sok szülő "engedékeny" volt, szidták is őket. Nem attól "romlik" el egy gyerek szerintem, hogy festett a haja és nem ez az elítélendő, de a többség már előtte is bunkó, kallódó, balhés buta tini. Az ő szüleik pedig megengedik, eddig sem foglalkoztak velük. Valakitől pedig azt hallottam, hogy nem akarja, hogy kilógjon a sorból a gyerek. Ma már szinte ez az alap. Nem azt mondom, hogy ez így jó csak azt akarom mondani, hogy változik a világ. Ettől függetlenül még gyerekek vagyunk és nincs szükségünk ilyesmire. Én a helyedben hagynám. Mikor kisebb voltam én is kaptam felragaszthatót meg kifestett a nővérem játékból. Ez csak játék volt. Ne engedd így majd iskolába meg ilyenek. Szerintem ő se gondolja komolyan. Te se csinálj cirkuszt ez úgyis hamar lejön vagy megunja. Ez csak felragasztható, gagyi műköröm, ha tetkót vagy piercinget akar vagy beállít zöld hajjal lesz okod félni, de most nem kell. Szerintem már az osztályában is vannak, akiknek van igazi vagy hajat fest, lehet csak "be akar illeszkedni". Ha így van akkor magyarázd el neki a dolgokat, hogy mi az ami a korához illik. Vegyél neki színes körömlakkokat vagy karkötőt, hogy csajosabbnak érezze magát, de ne hagyd, hogy olyanokat csináljon amit nem kéne.
2013. aug. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!