Kameko-san kérdése:
Programok születésnapra?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 24. tartok egy szolid szülinapot, ahova csak a két legközelibb barátomat hívom meg. Erre szeretnék programokat és ötleteket kérni. (ha lehet kintit és bentit is, elég kiszámíthatatlan az időjárás)2013. aug. 14. 16:15
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Tánc, zenehallgatás, karaoke, homlokra ragasztani egy-egy nevet, és így kérdésekkel kitalálni mindenkinek, hogy ő kicsoda. (remélem, érthető;)
3/7 anonim válasza:
esetleg tombola( a megunt cuccaidat kisorsolod a barátnők között), menjetek el fagyit venni ( de csak a buli végén), beszélgessetek. bentre még twister, kifestitek egymást ( szépen, meg csúnyán- garantált jó hangulat)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! :) (persze még jöhetnek)
Utolsó, a sminkes elég érdekes lenne, mert az egyik vendég fiú. :D (mondjuk én szívesen kifesteném :D)
A tombola meg kilőve, mert csak hárman leszünk, de a többi jó ötlet.
2013. aug. 16. 19:29
5/7 anonim válasza:
a fiút megnézném kifestve.:-D, bocsi azt hittem csajbuli lesz.., esetleg medencézés(ha mindenkinek "jó"), felelsz vagy mersz..:D ( csak akkor az igazi ha rendes piát isztok, de tudom, hogy itt nem lesz alkohol..)
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj, és még egyszer kösz az ötleteket! Jól gondoltad, pia nem lesz, anyu karóba húzna érte (nem mintha annyira inni akarnánk).
2013. aug. 18. 18:51
7/7 anonim válasza:
nem tudom, de esetleg regeljetek a karaokeparty.com-ra( mikrofon is kell hozzá, nem tudom hogy jó-e ami headseaten van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!