Hányszor találkozhat gyermeked a szerelmével egy héten?
Figyelt kérdés
15 éves lányomnak április óta van egy szerelme,aki egy transzexuális fiú/lány testben fiú lélek/.Eddig a lányom egy normális kamasz volt a fiúkhoz vonzódott,fiùba volt szerelmes.Április óta ez változott
,azóta szerelmes ebbe a ''fiúba''.Azóta nem tanul ,linkeskedik,szemtelen.Már mindent megpróbáltam,de semmi nem elég semmi nem jó.Mit tegyek?A fiú rendes tisztelet tudó gyerek.
2013. aug. 10. 15:53
11/14 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok,nincs barátom,de elmondom,hogy a barátnőmnél ez hogy szokott lenni:Ők nyáron minden nap találkoznak(bár a lány jól tanul),suli közben pedig hetente 2x-3x.
12/14 anonim válasza:
Szerintem a nyarat kapják meg, iskolaidőben meg hétvégenként és hétköznaponként de csak ha ráérnek. Szerelmesek akkor miért kéne elválasztani őket ilyenekkel?
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 14. 06:23
14/14 anonim válasza:
Na mi lett megkapták a hátralévő időt a nyárból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!