Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyutt vagyok eletem szerelmev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt vagyok eletem szerelmevel de a kapcsolatunk nem epp felhotlen. Mit tegyek? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Az exen akar bosszut allni es egy csomot beszel rola azaz szidja. Nem veszi eszre amikor megbant es amikor mondtam h ne alljon bosszut azt mondta hogy majd azt o tudja es nem tanacsot kert. Regebben mindent felre dobott a csajert stb.

2013. júl. 2. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
dobjad a francba
2013. júl. 2. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
és kérdem én: mi lesz ha Ti szakítototk? Ebbel is belegondoltál hogy te is leszel egyszer az "exe" :)
2013. júl. 2. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam meg bele. Azt mondta sokat alazta a csaj es most o jon. Allitolag szeret de eddig SEMMIT nem bizonyitott es ez nagyon faj.
2013. júl. 3. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
az ilyesmit addig kellett volna elintéznie ameddig te nem lettél neki. nagyon úgy tűnik hogy őt most csak a bosszú foglalkoztatja, lehet hogy ennek eszköze vagy te is, hogy megmutatja az exnek hogy neki már van új kapcs, de csak emiatt van veled, nem érzelmi alapon, különben nem tenne olyasmiket amik téged bántanak
2013. júl. 3. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó jel, hogy még mindig a megszállottja.
2013. júl. 3. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd hogy bosszút álljon, aztán hátha ez kielégíti.. Ha még mindig f**sz veled dobd a g**cibe...
2013. júl. 3. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!