Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan beszéllgessek velük?...

Hogyan beszéllgessek velük? (lent)

Figyelt kérdés
Nos az van hogy az osztálytársaimmal (2 fiú) megbeszéltünk 1 filmezést...A barátőm lesz ott meg én (meg a két fiú) És nem szoktunk olyan túlságosan sokat dumállni velük..szóval szerintetek miről lehet beszélni két 14 éves fiúval (imádják a focit) LÉCCI segítsetek.... KÖSZI A VÁLASZOKAT SÜRGŐS..
2009. okt. 26. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ők is emberek. Ugyan azt szeretik mint mindenki más. (Mindenki mást :))

De írtad, hogy a focit szeretik. Ha te is szereted akkor nyugodtan beszélgessetek arról. De ha nem akkor nagyon bénán fog sikerülni az a konverzáció.

Rengeteg téma van amiről lehet beszélgetni. Te például miket szeretsz, mikről szeretsz beszélgetni.

Ha semmi se jutna eszedbe íme néhány ötlet:

filmek, sorozatok, sztárok, a legújabb vicces/érdekes videók a netről, suliról, ismerőseitekről, bulikról, vicces történetekről (mármint amik veletek történtek),

De az hogy miről, és hogyan beszélgetsz valakivel sok mindentől függ.

Először is az írásodból úgy értettem, hogy te is lány vagy, és egyidős velük. Tehát valószínűleg ez most egy dupla randi lesz. Nem?

Ezek a tényezők úgy határolják be a beszélgetést, hogy valószínűleg tegeződni fogtok, és közvetlenebb hangnemet, témákat is megengedhettek.

2009. okt. 26. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz velük beszélgetni semmiről, minek hívtad meg őket?
2009. okt. 27. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
amikor hozzám fiúk jöttek, a vége az lett, hogy ott aludtak, mert annyi témánk akadt :D gyerekkori hülyeségek (pl.: vezetékrágás, stb.... :D), vicces/ciki sztorik, motorozás, foci, jövő tervezés, nyaralások, táborok élményei
2009. okt. 27. 08:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és ők hivtak meg!!
2009. okt. 27. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb és legevidensebb témák a zene és a sport. Kezdd ezekkel, aztán minden jön magától.
2009. okt. 28. 18:32
 6/6 Aubrey* ***** válasza:
Én büszke vagyok arra hogy bárkivel bárhol jól kijövök ha akarok. Mindenkivel lehet beszélgetni. Majd jön magától!
2010. júl. 27. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!