Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Öltözködés terén miért van...

Öltözködés terén miért van ennyi furcsa felfogású ember?

Figyelt kérdés

Ezt a miniszoknya- és rövidnadrágellenességet komolyan nem értem. Oké, tényleg van egy bizonyos határ, vannak közönséges darabok szép számmal, ezt aláírom. De kíváncsi lennék, hogy azok, akik egy combközépig érő rövidnadrágot leszólnak, ők kánikulában, 38-40 fokban miben lépnek ki az utcára? Na meg itt van a csőtop-kérdés is. Miért r*banc az a lány, aki például a tűző napon csőtopot visel? Na és miért baj, ha egy nyári felső alól véletlenül kilátszik az egyik melltartópánt (és nem több)? Szerintem ezzel még nincs gond.

És mielőtt arra asszociálnátok, hogy én egy lázadó kiskamasz vagyok, aki falatnyi ruhákban járja az utcákat s büszke erre, nem, egyáltalán nem. Sőt, nagyon figyelek rá, hogy még véletlenül se fessek közönségesen. És igen, a p***agatyák és a szoknya gyanánt viselt vastag övek tényleg ízléstelenek - de úgy érzem, kicsit felfújják a dolgot...

2013. aug. 8. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ezek az emberek is csak a monitor mögül ennyire nagypofájúak, vagy egyáltalán nem mennek utcára, vagy ők néznek ki a legszánalmasabban. én sem értettem soha, pláne azt nem, hogy képesek egyesek 40 fokban is azt nézni, hogy a narancsbőrös seggű nő hogy merészel rövidnadrágot felvenni.
2013. aug. 8. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek veled, abban, hogy miniszoknyában meg rövidnadrágban is lehet ízlésesen kinézni. A kivillanó melltartópánt már gáz-téma nálam, de ki hogy látja. :D
2013. aug. 8. 15:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Arról a pántról van szó, ami a vállon van. :) Szerintem nem a világvége, ha kicsit kilátszik.
2013. aug. 8. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, és én is ezen szoktam gondolkozni. Szegény lányok, 4
2013. aug. 8. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, és én is ezen szoktam gondolkozni. Szegény lányok, 40 fokban járjanak bokáig érő trapéznadrágban és pulcsiban, hogy szétolvadjanak? Csak azok fújja fel ennyire ezeket a dolgokat néhány ember, mert a logijájuk az egyet sem üti meg. Nekik a combközépig érő rövidnadrág már bugyi. :)
2013. aug. 8. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
bocsi, először véletlen elküldtem
2013. aug. 8. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van, süljünk meg. Az iskolámba is most vezették be h legalább combközépig kell h érjen a rövidnadrág vagy a szoknya. Rettenetes. Így is nagyon melegem van és semmi okok nem volt rá, hogy ezt bevezessék, mivel mindenki ízlésesen öltözködik az iskolánkban, nincs kint a seggünk a nadrágból. Persze nem fog minket ez a dolog különösebben zavarni, mivel inkább kapok egy szaktanárit, minthogy szétolvadjak.
2013. aug. 8. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én személyesen nem hordok ilyesmiket, de nem ítélkezem... Minek is kellene?

Amúgy nekem a rövid szoknya pl szarul áll, a shortot mêg nem szeretem. Lenge anyagú, hosszabb v rövidebb egyberuhát hordok szinte mindig. A melltartópánt...háát ha a színe nem üt el vészesen akkor nem annyira gáz. ( de őszintén annyi variálható/ levehető melltartó van...)

2013. aug. 9. 02:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a szoknyákat, nem is hordok, sem pedig ruhákat, viszont rövigatyót igen. De az nem tudom, hogy miért lenne baj?! Senki nem szólja meg érte az embert, hisz mindenki úgy szaladgál. Sőt a vállon a melltartópánt ha kilóg, az miért lenne baj? A dilinyós iszlámoknál van csak ez, meg a kis szüzikéknél ( akik néha a világ k@vái titokban) meg a nagyon idős embereknél téma, de kit érdekel? Miért szólhatná meg bárki is, hogy ki mit vesz fel? Én azon lepődök meg amikor a török asszonyságok 4 kabátot felvesznek a 40 fokos melegben, és a 8 éves kislányokra is azt adnak. Na, ez a gáz! Nem a rövidnadrág nyáron.
2013. aug. 9. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi az a csőtop, de baromi gusztustalan neve van...
2013. aug. 10. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!