Öltözködés terén miért van ennyi furcsa felfogású ember?
Ezt a miniszoknya- és rövidnadrágellenességet komolyan nem értem. Oké, tényleg van egy bizonyos határ, vannak közönséges darabok szép számmal, ezt aláírom. De kíváncsi lennék, hogy azok, akik egy combközépig érő rövidnadrágot leszólnak, ők kánikulában, 38-40 fokban miben lépnek ki az utcára? Na meg itt van a csőtop-kérdés is. Miért r*banc az a lány, aki például a tűző napon csőtopot visel? Na és miért baj, ha egy nyári felső alól véletlenül kilátszik az egyik melltartópánt (és nem több)? Szerintem ezzel még nincs gond.
És mielőtt arra asszociálnátok, hogy én egy lázadó kiskamasz vagyok, aki falatnyi ruhákban járja az utcákat s büszke erre, nem, egyáltalán nem. Sőt, nagyon figyelek rá, hogy még véletlenül se fessek közönségesen. És igen, a p***agatyák és a szoknya gyanánt viselt vastag övek tényleg ízléstelenek - de úgy érzem, kicsit felfújják a dolgot...
Én személyesen nem hordok ilyesmiket, de nem ítélkezem... Minek is kellene?
Amúgy nekem a rövid szoknya pl szarul áll, a shortot mêg nem szeretem. Lenge anyagú, hosszabb v rövidebb egyberuhát hordok szinte mindig. A melltartópánt...háát ha a színe nem üt el vészesen akkor nem annyira gáz. ( de őszintén annyi variálható/ levehető melltartó van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!