Szülők! Ti hogy viszonyulnátok a fiatokhoz hogy ha bevallaná hogy meleg? 15/f
Figyelt kérdés
Mielőtt felmerülne nem vagyok meleg barátnőm is van,az egyik ismerősömről lenne szó,és csak szimplán kiváncsi vagyok.2013. aug. 7. 16:11
11/15 anonim válasza:
Miattam, csak meleg felvonulásra nem engedném..
12/15 anonim válasza:
5-ös vagyok! Azoknak, akik lepontoztak, csak annyit, hogyha hozzátettem volna, hogy nem örülnék, akkor hasznos lenne a válaszom?
Gondoljatok bele, hogy milyen érzés egy kamasznak, aki rájön, hogy meleg es a szülei sápítoznak neki, hogy jaj, mennyi attrocítás ér majd ezért. Hát én egy percig sem sápítoznék, úgysem tudnék rajta változtatni.
Ez olyan, mint amikor megtudtam, hogy fiúval vagy lánnyal voltam terhes, konstatáltam a tényt, és ennyi, nem voltak elvárásaim.
Ugyanúgy nincsenek elvárásaim a nemi identítását illetően.
Szóval, mindenki nagyon megértőnek tűnik, de nyilvánvalóan kapná az ívet a meleg gyereketek rendesen.
13/15 anonim válasza:
Nem érdekelne, ugyanúgy szeretném. Csak attól félnék, hogy sokan bántanák.
14/15 anonim válasza:
A nevelésem csődje lenne,mellette állnék rossz szülővoltam ez a büntetésem hogy a meleg fiammal kell muatkoznom és mindenki tudná róla hogy meleg rólam hogy a fiam meleg magamat okolnám bünhődnék megérdemelném ilyen esetben!Az ilyen a szülő hibája!
15/15 anonim válasza:
Szomorú, hogy valaki még azt gondolja, hogy a homoszexualítás nevelési hiba, és még le is írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!