Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednéd a 16 éves lányod a...

Elengednéd a 16 éves lányod a Bed Beachre vagy Peaches and cream be?

Figyelt kérdés
Én vagyok a 16 éves lány és kíváncsi vagyok más is elengedné e a lányát? :)
2013. aug. 2. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bedbe biztosan nem :))

Én 17 éves vagyok, és van rengeteg ismerősöm, aki oda jár, és drogért szexel idegenekkel, mindenki be van nyomva szinte, és hasonlók.

Peachesbe egyik felnőtt barátnőm volt, valami koncert előtt, azt mondta, az igényes hely, szóval oda lehet.

De hajógyári kizárva.

2013. aug. 3. 21:20
 12/13 senior24 ***** válasza:
Azt hiszik h ha megigér mindent és betart mindent nem iszik,nem drogozik,nem cigizik és időben hazamegy akkor semmi baj nem lehet,menjen csak nyugodtan tojáshéjjal a seggén mindenféle helyre.Tényleg ennyire értetlenek és ostobák legyenek a szülők és a tinik is vagy csak fizetnek nekik h megjátszák magukat.13 évesen is?13?????????Édes Istenem!!!!Mert a szomszédék megvették a Láchidat,akkor mi is megvehetjük,ha a szomszéddal nem történt semmi,akkor a mi lányunkkal semsok.Aztán ne adj Isten valami baj lesz,akkor meg ott sirtok a rendőrségen meg a korházban h hogy történhetet ilyen.Az h van valaki aki már 12 évesen r'banckodott orba szájba és mindenki átment rajta,egyedül az uthenger nem és felnőtt és nem lett baja szerencsére,azt nem jelenti azt h mások is biztonságba vannak.Édes Istenem,egy kutyának több felelősség érzete van mint a mai szülöknek.Tényleg generációról generációra egyre hülyébbek az emberek.
2013. aug. 4. 14:03
 13/13 anonim válasza:
a p&c-be menjetek, bed és társai egy kalap szar hely. igen sok az arab és a néger ott stb, de csak a négerek rámenősek, azok meg felfogják ha "lerázod" őket :) atrocitás nem igazán van, a biztonságiőrök tényleg biztonságiőrök, és a buli is jó :)
2013. szept. 12. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!