Kamasz lányok! Nektek ennyi ruhátok van?
és 16/l
Hozzáteszem a cuccaim fele a nővéremtől van. :) Ő elég gyakran váltogatja a ruháit. Vannak cuccok tőle amik nem tetszenek, így csak azokat írtam le, amiket rendszeresen hordok. Ettől függetlenül sok dolog poshad a szekrényemben, arra várva hogy egy nap totálisan megváltozzon az ízlésem.
Nem menőzésből írom ezt, ha akarjátok, még a szekrényeimet is lefényképezem és felteszem ide. De bazi sok ruhám van.
Felső (póló, blúz, stb.): kb 90 db
Szoknya: 13db
Nadrág: kb 20db
Egyberuha (kedvenceim): 40db
Fehérnemű: szimplán sok
Sportruha (mindent beleszámítva): 20db
Pulóvereket nem hodrok, divatjamúlt, de helyette vannak zakóim, stb: 15db
Télikabát: 8db
Tavaszi/őszi kabát: 17db
Tavaszi dzseki (farmerkabát pl): 8db
Cipők (hajjaj):
Csizma: 7db
Szandál, papucs: 9db
Bokacsizma: 2db
Magassarkú: 4db
Telitalpú: 3db
Őszi cipők (bakancs, stb.): 8db
Topánka: 12db
Edzőcipő: 3db
Hát más nem jut eszembe.
Ja, táskbából nagyon sok van, plusz még az ilyen kiegészítők, mint mondjuk sál, na abból is.
Most kaptam új szekrényt, azt hittem, meggebedek a rakodástól. És látnátok csak az anyum szekrényét, olyan gardróbja van, mint a filmekben, de sajnos nem akar velem cserélni ;)
16l
Utolsó neked aztán tényleg sok van :)
Ezt a mázlit! :D
Rövidujjú: kb. 24 db
Ujjatlan felső: 2 db
Hosszúujjú: 20 db
Hosszúnadrág: 8 db
Sort: 2 db
Térd/halásznadrág: kb. 15 db
Szoknya: 4 db
Ruha: 2 db (1 alkalmi, 1 utcai)
Pulóver/kardigán: kb. 13 db
Leggings: 2 db
Cipő: kb. 10 pár
ezek azok, amikben emberek közé merek menni. hozzátenném, hogy a nagy számok ellenére én sem vagyok újgazdag szülők elkényeztetett gyermeke, több ruhámat potom pénzért varratjuk, vagy nagyon olcsón vesszük pl. turkálóból, új ruhaként. én ezt nem szégyenlem, nem hiszem, hogy emiatt kellene bárkinek is elítélni engem. :)
14/L
Farmer: 4 (ebből egyet már csak a lovardába hordok)
Póló: 8, az összes fekete.
Ujjatlan: 3, ebből 2 fekete
Cipő: Két pár, egy iskolai és egy futó + a bakancsom:)
Ehhez még jön 3 lovasnadrág, meg egy lovaglócipő. Nincs sok ruhám, nem azért, mert nem engedhetnénk meg magunknak, de én még nem vagyok abban a korban, hogy érdekeljenek az ilyenek. Persze nem szeretem az igénytelenséget, de az a 8 póló is több mint elég.:)
16/L
Pólók, rövid ujjú felsők: 17, de a negyedét nem is hordom
Farmer: 2
Egyberuha: 3
Szoknya: 1
Rövidnadrág: 4
"divat mellény": 3
hosszú ujjú felső: 2
Pulcsi: 3
Kardigán: 1
melegítő: 2
Otthoni leggings: 3+3 melegítő szerű (pamut)
Melltartó: 3
Pizsama: 3
Cipő: 6 (2 tornacipő, 1 balerina, 1 flip-flop, 1 magassarkú, 1 bakancs)
A bugyikat és a zoknikat most nincs kedvem megszámolni.
15/L :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!