Miért nem érti meg? Már az agyamra megy.
Anyám nem képes felfogni, hogy zárni KELL az ajtómat. Mindig bejön a szobámba és nyitvahagyja.. ugyan így amikor kimegy... Reggel arra ébredtem, hogy ordít, hogy hogyan képzelem, hogy bezárom az ajtómat kulccsal, mert így nem tudja kinyitni, hogy szellőzzön... Paranoiás vagyok és halál félelmem van akkor, ha nincs minimum kilinccsel bezárva az ajtó.. Sötétedéskor már kulcsra zárom mindig az ajtóimat és magamnál tartom a kulcsot, nehogy betörjék az üveget és kinyissák az ajtót (mármint vmi betörő). Az ablakot mindig délelőtt nyitom ki amikor felkelek és azért is mindig le vagyok szidva, hogy miért nem este.. Nem érti meg, hogy rettegek olyankor és az ablak/ajtók közelébe se merek menni... Még WC-re se merek elmenni, úgyhogy este nem is iszok semmit...
És ami még idegesít (már nem az előzővel kapcsolatos) van laptopja és mobilnetje..A mobilján is van net.. De hajnalok hajnalán képes felkelteni azért, hogy bejöjjön a szobámba netezni.. Én meg nem merek addig elaludni, amíg ki nem megy és be nem zárom az ajtót.. Ezen felül mindig meztelenül napozik és meztelenül bejön a szobámba meg mászkál a házban és olyan nagyon zavar... Elmondani nem tudom hogy mennyire zavar.. És nem képes felfogni.. Akárhányszor szólok neki én vagyok a rossz.. Ha egész nap magyarázom neki, hogy ez nekem mennyire kellemetlen, akkor is csak annyit képes tenni, hogy nem meztelenül, hanem bugyiban jön be.. Pedig nagyra értékelném, ha egyszer ebben a büdös életben képes lenne felöltözni..
Meg mindig piszkál, hogy legkésőbb éjfélkor aludjak.. Nos.. Most ment csak el a szobámban levő számítógéptől így ha akartam volna se tudtam volna aludni.. Ha kivételesen korán akarok aludni, akkor mindig itt marad és itt TV-zik vagy netezik.. Ha nem tudok aludni (van hogy rám tör a félelem és egész éjjel nem tudok aludni és mindenféle zörejeket hallok) akkor TV-zek (legalább addig se hallok más hangokat) vagy számítógépezek és chatelek a barátaimmal.. Lejön 1 óra körül és elkezd ordítani, hogy azonnal engedjem be, meg menjek aludni és nm érti meg, hogy nem tudok...
Elmondtam neki és kiröhögött...
Csak a szobámat zárom (2 ajtó van)
Apummal nem tudom.. Ő ugyanis meghalt 13 éve... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!