Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most tényleg én voltam a...

Most tényleg én voltam a bunkó vagy anyukám nem ért meg engem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni a lényeget.

6 éves koromig egy szobában lakta a bátyámmal, aztán felköltöztem a házunkban lévő nagy tetőtérbe. Tényleg nagy a helyiség. És ha jöttek hozzánk valakik akkor mindig a szobámban aludtak ,mert van itt egy kanapé ami egyben francia ágy is.

Már megszoktam legyen szó nagyszülőkről, apum egyik barátjáról és a feleségéről akik tőlünk messze laknak vagy bárkiről aki közelebbi ismerős , rokon.

Apum barátjáéknak van egy ismerősük egy félig magyar félig mexikói család. Az apa meghalt egy vagy két éves. Az anyuka magyar származású. Két gyerekük van egy lány olyan 9 éves és egy fiú olyan 3-4-5 éves körül van.

Nemsokára jönnek haza (egyébként kint élnek mexikóban)

És anyum meghívta őket hozzánk egy hétvégére. És úgy lenne ,hogy apám barátja és a felesége (akiket am nagyon bírok) és ezzel még nem is lenne gond hanem a gyerekek anyja meg a két gyermeke. És tudom ,hogy csak kettőt aludnának itt meg napközbe nem is lennének itthon mert mindenfele elmennének de pár éve találkoztam velük és mind a ketten annyira mozgékonyak . Félek ,hogy levernek mindent ( az egész szoba tele van üveg mütyürökkel meg díszekkel stb.)

Meg nekem ez a család olyan idegen és akkor ost öten beköltöznek a szobámba.

Évek óta ez van ,hogy ha jön hozzánk valaki akkor az én szobám a "hotel" . és utálom ,hogy nem jöhetek be csak úgy hanem kopognom kell ,hogy bemenjek a saját szobámba . És ha itthon vagyok az esetek 90 %-ba itt vagyok.

Én vagyok nagyon undok vagy a szüleim nem képesek felfogni ,hogy gyakorlatilag beletuszkolnak 5 embert az én saját világomba??

UI: Normális válaszokat nagyon megköszönném illetve kíváncsi vagyok szülők, illetve bárki véleményére. !

L

2013. júl. 27. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet csak én élek szegény körülmények között de én egyáltalán nem értem meg a kérdezőt!!

Én még örülnék is, hogy új embereket ismerhetek meg, a gyerekekkel sincs bajom. Figyelj, én egészen júniusig egy szobában, vagyis inkább lyukban éltem a testvéremmel, most koliba költözött. Én nem is bánom már az együttélést, néha nehéz volt, de annyira szoros lett a kapcsolatunk, hogy megérte! Csak kicsit leszel összezárva a valószínűleg kedves idegenekkel, miért nem mutatsz egy kis vendégszeretetet? Ne legyél már lusta, elpakolod szem elől az értékes, törékeny tárgyakat, és meg van oldva. Utána meg ugyanúgy visszarakod őket, nem sok energiádba tellik... Ha ennyire ragaszkodsz a szobádhoz, hogy fogod elengedni, amikor majd elköltözöl?

2013. júl. 28. 18:37
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es igazad van részben. Úgy gondolom szerencsés vagyok mivel mindenem megvan amire csak szükségem van.

De! Ne a lustaságról van szó vagy arról ,hogy én ne legyek legalább vendégszerető. Szeretem am ha van nyüzsgés nálunk. De úgy gondolom más egy testvérrel és idegenekkel együtt lenni akikkel 1-2-szer max 3-szor találkoztál.

Ha jobban ismerném őket az más lenne. De itt idegenekről van szó akiket amúgy szívesen látok csak nekem ez kényelmetlen.

2013. júl. 29. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!