Kamaszok! Hány négyzetméteres a szobátok? Elfértek benne?
00:01 vagyok.
Én is mindenkit felpontoztam. Nem tudom mi nem volt hasznos a válaszomban, ne mondjátok, hogy irigyek vagytok basszus.
Az összes szoba pont ugyanakkora, mint a hálószobám, szóval akármelyiket kapom, viszonylag nagy lenne. -.-
kb 15-16,és elférek benne teljes mértékben ;)
17/L
16 hát elférek de igazából elég szűkös.
Az a baj,hogy az én szobámon 3 nagy ajtó van és így jelentősen csökkent a terület pl szekrény rakásnak vagy bárminek mert az ajtós oldalra nem rakhatok semmit csak egy tükröt,mert akkor nem lehetne kinyitni...
Nincs saját szobám, az egész lakás max. 30nm2.
Ezúton is szeretném megköszönni ezt a szarkupacot anyukámnak, aki inkább elcigizik havi 60 ezret, de nagyobb lakásba a világért se költözne.
16/f
Megkérdeztem, olyan 9 körül van,ebből 3,5-4 m2 a szabad terület,a többi bútoros.
Tetőtéri,nyílik belőle egy ajtó,térelválasztó szekrénnyel van leválasztva,(így minden ki ill. be hallatszik...) szóval nem valami praktikus.
Szűkösen férek el benne,de legalább nem kell sokat porszívózni. :D (
13/L
15 m2, lehetne nagyobb is :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!