Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy 14 évesen ne...

Normális hogy 14 évesen ne menstruálj?

Figyelt kérdés
Az osztályban egyedüli lány vagyok ebben a szituban. Pedig még a melleim is nagyobbak a barátnõmnél, akinek megjött fél éve, szóval normálisan fejlett vagyok. Nem értem nekem miért nem jött még meg?
2013. júl. 24. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz. Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlődik, de senki nem tehet róla, hogy hogyan!
2013. júl. 24. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem 14 évesen jött meg, de az életévem utolsó hónapjaiban, tehát ne aggódj, bármikor megjöhet.. :) 16 éves korodig okés, utána inkább menj nőgyogyihoz.

16L

2013. júl. 24. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj miatta! :) A menstruáció természetes, van, akinek előbb jön meg, van, akinek később. Lehet, hogy most kellemetlen, de majd eljön a te időd is. :) Ha 16 éves korodra nem jön meg, akkor kell dokihoz fordulni...
2013. júl. 24. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:
44%
Nekem ugyan ne mondja meg senki, hány évesen menstruáljak...
2013. júl. 24. 18:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt egy lány az osztályban, akinek csak 15 és fél évesen jött meg. Szegény tök cikinek érezte, hogy neki még nincs meg.
2013. júl. 24. 19:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Ó, anno nálunk is a fél osztály azt hazudta, hogy már menstruál. :)
2013. júl. 24. 20:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem 14 évesen jött meg először,hát kibírtam volna nélküle.Nincs veled semmi baj,ez még véletlenül sem azt jelenti,hogy fejletlen vagy,majd meglátod,hogy egyik pillanatról a másikra jön meg.
2013. júl. 24. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Fúúú, most irigyellek. :) Nekem 11 és fél éves korom óta megvan, most vagyok 14, és az elsö 1,5 évben olyan iszonyú görcseim voltak, hogy az na. :( Csak mostanra kezdett úgy-ahogy helyrejönni. Szóval ha kicsit késöbb jön meg, akkor legalább kevesebb gondod lesz, és nem fog annyira fájni. :)
2013. júl. 26. 11:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem 11 évesen jött meg először. Rögtön beállt hónapról hónapra... aztán 16 évesen sokat fogytam mert fogyóznom kellet, és akkor felborult.. Minden hónapban késett pár napot, 1 hetet...

23 éves koromban pedig már többet is késett 2-3 hetet. És volt hogy egy hónap is kimaradt. Azóta kiderült hogy hormonzavaraim vannak. Gyerekem sem lehet soha:( Most pl már a második hónap ami kimaradt....

A nővéremnek pl 13 évesen jött meg először.

Nincs veled semmi baj. 16 éves korodig ok:)

27/N

2013. júl. 29. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!